Nutekėjo informacija apie naujausią Asus Zenfone 2 išmanųjį telefoną  (1)

Internete jau pasirodė informacija, susijusi su Asus Zenfone 2 ZE500CL išmaniuoju telefonu, kuris, palyginus su kitomis šios serijos konstrukcijomis, pasižymės kiek mažesniu ekranu. Kol kas nepasitvirtino informacija apie modelį su MediaTek lustu – Zenfone ZE500CL turėtų veikti varomas Intel procesoriaus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Asus labai rimtai rengia savo Zenfone 2 linijos produktus. Jau kurį laiką žinoma, kad šįkart rinkoje pasirodys keletą versijų, kurios skirsis savo kaina ir elementais. Šią savaitę bazėje GeekBench pasirodė informacija apie eilinį šios serijos atstovą – Asus Zenfone 2 ZE500CL.

Įrenginys pasižymės 5 colių IPS ekranu su 1280 x 720 pikselių skiriamąja geba. Iki šio laiko internete pasirodydavo užuominos tik apie 5,5 colių modelius. Konstrukcijos viduje turėtų būti Intel Atom Z2560 Clover Trail procesorius su 1,6 GHz taktiniu dažniu. Kiti žinomi Asus telefono parametrai apima 2 GB RAM atminties ir 16 GB vidinės atminties, kurią microSD kortelių dėka galima bus išplėsti.

Telefonas turėtų būti aprūpintas 2 kameromis – 2 Mpx priekine bei 8 Mpx galine. Įrenginys užtikrina LTE jungiamumą bei standartinius Wi-Fi ir Bluetooth modulius. Naujasis Asus kompanijos išmanusis telefonas turėtų veikti Android 5.0 Lollipop operacinės sistemos pagrindu. Visuma maitinama bus 2500 mAh talpos akumuliatoriumi. Įrenginio kaina neturėtų viršyti 200 dolerių. Kol kas tai dar Asus nepatvirtinta informacija – prezentacijos sulauksime tik MWC renginio metu, kuris prasidės kovo pradžioje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(18)
(5)
(13)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: