Kiek kainuos LG 4K televizoriai su kvantinių taškų technologija?  (2)

Neseniai paiškėjo „Samsung“ televizorių su kvantiniais taškais kaina. „SUHD 4K TV“ klientams kainuos mažiausiai 2500 JAV dolerių. Dabar internete pasirodė informacija apie 2015 metų linijos „LG 4K OLED“ televizorių kainas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad „LG“ rengia plokščius ir lenktus ekranus. OLED televizoriai turi daug privalumų, lyginant su tradiciniais skystųjų kristalų ekranais. Visų pirma, OLED nereikia apšvietimo ir jie užtikrina didžiausią kontrastą, be to, OLED ekranai pasižymi nedideliu storiu ir mažu reakcijos laiku.

Mažiausias „LG 4K OLED“ televizorius turės 55 colių įstrižainę. Tokio dydžio modelis su plokščiu ekranu kainuos 5000 $, o už jo modifikaciją su lenktu ekranu teks mokėti 500 $ daugiau.

Plokščių 65 colių televizorių kainos svyruos nuo 8000 iki 10 000 JAV dolerių. Brangiausias bus prietaisas su 77 colių lenktu ekranu – 25.000 $.

Žinoma, visi šie televizoriai bus „protingi“ prietaisai su prieiga prie interneto. Prisiminsime, kad „LG“ savo televizoriuose naudoja „webOS“ programinės įrangos platformą.

Antroji šio operacinės sistemos versija, kuri buvo pristatyta „CES 2015“ parodoje, pasižymi didesniu veikimo greičiu ir optimizuota vartotojo sąsaja. „LG“ taip pat pažymi, kad dirba su turinio teikėjais, įskaitant „Amazon“ ir „Netflix“, tam kad jų „Smart TV“ vartotojams pateiktų medžiagą 4K formatu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(14)
(2)
(12)

Komentarai (2)