GTA V (PC) - „geriausios versijos iš visų galimų“ - debiutas vėl nukeltas  (1)

Kompanija Rockstar Games publikavo keletą naujienų, kurios skirtos Grand Theft Auto V gerbėjams. Jei viena iš jų žaidėjus nudžiugins, tai kita gali eilinį kartą supykdyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bloga naujiena susijusi PC skirtos GTA V versijos pasirodymo data: ji ir vėl nukelta. Jei anksčiau kūrėjai žadėjo žaidimą išleisti 2015 m. sausio 27 d., o vėliau taip pat įtikinamai kalbėjo apie kovo 24 d., tai dabar debiuto greičiausiai sulauksime tik balandžio 14 d.

Kūrėjai eilinį kartą viešai atgailestavo: „Mes atsiprašome PC žaidėjų, kurie skaičiavimo dienas iki debiuto pradžios, tačiau mums prireiks dar šiek tiek laiko, kad sukurtume geriausią versiją iš visų galimų. Atsiprašydami padovanosime papildomus $200 000 tiems GTA Online žaidėjams, kurie PC skirtą GTA V rezervuos iš anksto.“

Gera naujiena – ilgai žadėtas režimas „Apiplėšimas“, skirtas GTA Online, jau turi savo debiuto datą. Juo bus galima naudotis nuo kovo 10 d. Kooperatyvinis režimas, skirtas PS4, Xbox One, PS3 ir Xbox 360 savininkams, numatytas keturiems žmonėms, kurie plėš bankus ir kitas įstaigas Los Santoso teritorijoje.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(11)
(9)
(2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: