Samsung pristatė Galaxy S6 ir Galaxy S6 Edge  (17)

Likus dienai iki parodos MWC 2015 (Barselona, Ispanija) buvo pristatyti išmanieji telefonai Galaxy S6 ir Galaxy S6 Edge. Iš naujųjų Samsung flagmanų galime spręsti, kad pagaliau Samsung išgirdo fanų maldas. Pirmą kartą S serijos išmanusis telefonas turi metalinį korpusą ir daugybe naujovių. Itin moderniai ir išskirtinai atrodo S6 Edge, kuris turi išlenktą iš abiejų pusių ekraną.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2015-03-02 Samsung pristatė Galaxy S6 ir Galaxy S6 Edge  (17)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Samsung Galaxy S6 Naujasis Samsung flagmanas S6 turi Quad HD Super Amoled ekraną, tokio pačio dydžio ekraną kaip ir senesnis modelis, tačiau korpusas jo padidėjo. Žinoma, naujasis telefonas gali pasigirti itin raiškiu ekranu, kurio raiška – 1440 x 2560 taškų. Quad HD Super Amoled ekraną saugo Corning Gorrila Glass 4 stiklas, kuris yra itin tvirtas, jį sunkiau subraižyti nei pirmtaką. Dizainas visiškai skiriasi nuo buvusiųjų, bet šiek tiek primena Apple produkciją. Galaxy S6 nugarėlė nenusiima, visa konstrukcija – bendra ir neardoma, tačiau apsaugos nuo vandens nėra. Spalvų gama išsiplėtė iki penkių spalvų – mėlyna, žalia, auksinė, juoda ir balta. Samsung Galaxy S6 „geležis“ taip pat atnaujinta. Šio telefono pagrindas – 8 branduolių 64 bitų procesorius Exynos 7420, kurio viduje yra Cortex-A53 arhitektūros 1.3 GHz dažnio keturių branduolių ir Cortex-A57 architektūros 1.9 GHz dažnio Branduoliai. Vaizdo posistemė – ARM Mali-T760. Galaxy S6 taip pat turi 3 GB operatyvios atminties ir 32 GB, 64 arba 128 GB vidinę atmintį, tačiau microSD kortelės lizdo nebėra. Samsung teigia, kad visi „strigimai ir pakibimai“ – jau praeitis. Telefonas turi 16 MP galinę kamerą, kuri leis fiksuoti vaizdo 4K kokybės įrašus; priekinė 5 MP kamera skirta „selfiams“, jos objektyvo matymo kampas – net 120 laipsnių. Galinė kamera turi optinio stabilizavimo funkciją, automatinį fokusavimą ir LED blykstę. Kamera savo darbą gali pradėti vos per 0.7 sekundės, be to, puikias nuotraukas padarys ir itin tamsioje aplinkoje. Galaxy S6 gali pasigirti ir tokiomis technologijomis, kurios jau yra sutinkamos ir kitose telefonuos – tai piršto antspaudų skeneris, bevielė apmokėjimų funkcija per NFC ir akių bei judesių sekimo funkcijos ir t.t. Naujoji Samsung Pay sistema veiks su visais atsiskaitymo prietaisais ir leis atsiskaityti už prekes bei paslaugas. Įdiegta atnaujinta saugumo sistema, kuri buvo sukurta, bendradarbiaujant su Blackberry. Naujojo telefono vartotojai bus apsaugoti nuo virusų, kenkėjiškų programų ir el. brukalų. Su Samsung KNOX programa turėsite galimybę užrakinti bet kurią programėlę. TouchWiz vartotojo sąsaja dar labiau nutolo nuo standartinės Android aplinkos. Naujosios funkcijos leis išnaudoti visus ekrano kampus. Buvusias piktogramas telefonų knygoje ir kituose nustatymuose pakeis tekstas. Kameros programėlė supaprastinta, ja lengviau naudotis. Abu telefonai, gamintojo teigimu, palaiko „sparčiausią pasaulyje įkrovimo technologiją“. Bateriją kraunant vos 10 minučių, telefonu galėsite naudotis 4 valandas. Visose telefonuose bus integruota nauja bevielio įkrovimo sistema, kuri nuo šiol yra universali ir galės veikti su visomis bevielio įkrovimo stotelėmis kavinėse, oro uostose ir t.t.

Samsung Galaxy S6 Edge

Tai telefonas, kurio rinkoje nebuvo. Iš abiejų pusių lenktas ekranas suteiks naujų galimybių. Naujoji TouchWiz sąsaja leidžia pridėti 5 svarbiausius žmones adresų knygutėje ir kiekvienam i6 jų suteikti konkrečią spalvą.

Jei jums skambina, pavyzdžiui, mama, kuriai parinkote raudoną spalvą, telefonas pradės švytėti raudoną spalvą. Net padėjus telefoną ant ekrano jūs žinosite, kas jums skambina. Išlenktas ekranas leis lengviau laikyti telefoną rankoje, teigia gamintojas.

Samsung Galaxy S6 Edge techninės specifikacijos yra lygiai tokios pačios, kaip ir paprasto Galaxy S6 su „įprastu“ ekranu. Tiesa, išlenktas ekranas S6 Edge atveju pastorina korpusą nuo 6,8 mm iki 7,0 mm.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(27)
(5)
(22)

Komentarai (17)

Susijusios žymos: