HTC mokosi iš Apple? Paaiškėjo pernykščio flagmano One M8 pamaina  (2)

Kompanija HTC ruošia pamainą praėjusių metų išmaniajam telefonui One M8. Tačiau tai nebus naujasis One M9, kuris pateks į aukščiausią kainų kategoriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bus išleistas HTC One M8s, apie kurį praneša puslapis Tweakers.

HTC One M8s savo išoriniu dizainu visiškai nesiskirs nuo rinkoje vis dar sutinkamo One M8. Vienintelis pokytis – tai atnaujinta aparatinė įranga.

Jei originalusis HTC One M8 turėjo keturių branduolių Qualcomm procesorių Snapdragon 801, tai naujokas One M8s gaus 8 branduolių Snapdragon 615, kuris turi analogišką branduolių architektūrą, kaip ir Snapdragon 810, palaiko 64 bitų instrukcijas.

Šaltinio teigimu, nugarinėje dalyje bus įdiegta sistema Duo Camera, nors anksčiau gandai kalbėjo apie tai, jog HTC One M8s gaus paprastą 13 megapikselių kamerą.

Kartu buvo publikuota informacija apie galimą naujoko HTC One M8s kainą, kuri sudarys apie 499 eurus, o tai yra gerokai pigiau, nei HTC One M8 debiuto metu. Apie tai prasitarė Beneliukso regioną kuruojančio HTC padalinio vadovas Markas Moonsas.

Jeigu naujojo HTC One M8s charakteristikos nebūtinos ir pilnai pakanka pernykščio flagmano galimybių, dabar puiki investuoti būtent į jį - jau ir Lietuvoje HTC One M8 išparduodami su solidžia nuolaida. Standartinė strategija pasirodžius naujos kartos modelio pamainai.

Priminsime, kad Premium segmente HTC pozicijas atstovaus renginyje MWC 2015 anonsuotas HTC One M9. Jis gavo 5“ Full HD ekraną, 8 branduolių procesorių Qualcomm Snapdragon 810, 3 GB RAM, 32 GB kaupiklį, microSD, BoomSound garsiakalbius, 20 MP kamerą, 2840 mAh bateriją ir Android 5.0 Lollipop.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: