Kiek kainuos įspūdingasis Apple Watch Edition?  (0)

Kompanijos Piper Jaffray analitikas Gene Munster išdavė, kiek galėtų kainuoti prabangus laikrodis Apple Watch Edition, kuris bus padengtas 18 karatų aukso apdaila.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jo nuomone šis šedevras kainuos penkis tūkstančius JAV dolerių, ir tai tik bazinės versijos kaina. Tokius analitiko žodžius cituoja portalas CNet.

Investuotojams skirtoje ataskaitoje rašoma, kad Apple Watch Sport kaina prasidės nuo $349, o maksimali sudarys $449. Savo ruožtu, vidutinio lygio Apple Watch vartotojams kainuos apie $499-549.

Galiausiai auksinis Apple Watch Edition, kuris bus geltonos arba rožinės spalvos, kainuos $4999, tuo tarpu brangiausia versija atsieis net $7499.

Kartu buvo pasidalinta informacija apie Apple Watch apyrankes. Sportinei versijai skirti dirželiai iš elastomero kainuos $29-39, tuo tarpu odiniai – $49-59. Stilingos apyrankės kainuos apie $99, tuo tarpu auksinės apyrankės, skirtos Apple Watch Edition, kainuos apie porą tūkstančių JAV dolerių.

Apple Watch Sport pardavimai sudarys apie 55% visų Apple išmaniųjų laikrodžių pardavimų, tuo tarpu 45% – vidutiniokas Apple Watch su plieno korpusu.

Apie auksinės versijos pardavimų lygį analitikas nepasakė nieko, išskyrus tai, jog tai yra labai nišinis produktas. Maksimalus auksinių versijų pardavimų lygis šiemet galėtų sudaryti apie 10 000 vienetų.

Bendras Apple Watch laikrodžių tiražas 2015 m. gali sudaryti apie 8 mln. egzempliorių. Palyginimui: šveicarų Rolex kasmet parduoda apie 600-750 tūkst. laikrodžių.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(14)
(6)
(8)

Komentarai (0)