„Polaroid“ naujienos – du „Windows Phone“ išmanieji telefonai  (0)

Paroda „MWC 2015“ jau pasibaigė, tačiau kai kurios įmonės liko nepelnytai nepastebėtos. Omenyje turime legendinį prekinį ženklą „Polaroid“, kuris savo laiku su momentinėmis nuotraukomis fotografijoje sukėlė tikrą revoliuciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši bendrovė Ispanijoje pristatė du išmaniuosius telefonus su „Windows Phone“ operacine sistema. Šiuo atveju įdomus ne prietaisas, o jo prekės ženklas. „Polaroid“ jau keletą metų yra Azijos ir Europos rinkose su savo „Android“ įrenginiais. Pirmasis „Polaroid“ išmanusis telefonas su „Windows“ buvo pristatytas praėjusių metų rugsėjį renginyje „IFA 2014“ – tai buvo nebrangaus aparato už 200 $ prototipas. „MWC 2015“ įmonė pristatė du naujus telefonus su „Windows Phone“ operacine sistema. Pirmasis įrenginys – „Blu WIN HD“ gavo 5 colių IPS ekraną su HD rezoliucija, 1,2 GHz keturių branduolių procesorių, 1 GB RAM ir 8 GB vidinės atminties su galimybe ją išplėsti. Galinė kamera turės 8 MPx raišką, priekinė – 2 megapikselių. Naujiena palaiko dvi SIM korteles ir kainuoja 149 eurus.

Antrasis įrenginys buvo pavadintas „Advance 4“. Jis, kaip ir jo „kolega“, turi 1,2 GHz keturių branduolių procesorių, o RAM tik 512 MB – tai labai mažai telefonui net su „Windows Phone“. Vidinės atminties bus 4 GB, kurią galėsite padidinti su microSD kortele. Fotoaparato skiriamoji geba – 5 megapikseliai, o 4 colių ekrano – 800 x 480. Naujiena taip pat turi du SIM kortelių lizdus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(14)
(0)
(14)

Komentarai (0)