Slapta paviešintos naujojo „LG G4″ flagmano nuotraukos  (0)

Prancūzų leidinys „Nowhereelse“, dažnai paviešinantis tikslią informaciją apie oficialiai nepristatytus prietaisus, gavo naujojo flagmano „LG G4“ iliustracijas, kuriose išmanųjį telefoną galima apžiūrėti beveik iš visų pusių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujienos – išvaizda. Lyginant su praėjusių metų flagmanu, ji šiek tiek pasikeitė – galinė išmaniojo telefono dalis panašiai suapvalinta, bet išlenkimas bus dar labiau pastebimas. Be to, susiaurėjimas dabar bus ne tik šonuose, bet taip pat viršutinėje ir apatinėje pusėse. Ekranas, nepaisant gandų, išliks lygus, nors nuotraukoje galima įžvelgti nedidelį nuokrypį nuo tiesios linijos, bet jis tikrai nėra toks kaip „LG G Flex 2“. Priekinis skydelis demonstruoja tą pačią estetiką kaip ir kiti Korėjos gamintojo flagmanai. Svarbus skirtumas yra tai, kad „LG“ nusprendė padengti visą priekinį skydelį stiklu, o ne tik ekraną, kaip buvo ankstesniuose modeliuose. Pasak gandų, priekinė kamera turės plataus kampo objektyvą – dabar tai nėra retas atvejis.

Nutekėjimo autorius anksčiau pranešė, kad naujienos dydis bus 148,9 x 76,5 x 9,9 mm. Tai yra šiek tiek daugiau nei „LG G3“ (146 x 75 x 9 mm). Jeigu gamintojas ketina padidinti ekrano dydį, jam gali tekti susidurti su vartotojų nenoru pirkti didesnius prietaisus, nepaisant to, kad „LG“ yra vienas iš lyderių, pagal telefonų priekinio skydelio naudingą plotą. Su šia problema, daugelis gamintojų jau ne kartą susidūrė, o šiemet ši tendencija gali tapti dar ryškesnė.

Anksčiau vienas iš „LG“ vadovų sakė, kad „LG G4“ iš esmės skirsis nuo „LG G3“, bet nepaaiškino kuo. Galbūt, jis turėjo omenyje, kad pagrindine korpuso medžiaga bus metalas. Vadovas taip pat pranešė, kad iki 2015 metų flagmano pasirodymo, bus pristatyta nauja vartotojo sąsaja „LG UX 4.0“. Sąsaja turėtų būti baigta kurti balandį, o flagmano tikimasi sulaukti balandžio arba gegužės mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(10)
(0)
(10)

Komentarai (0)