Į Lietuvą atkeliavo „Web2Print“ technologija: visiškai naujas požiūris į spaudos paslaugas (Video)  (0)

Naujos technologijos sparčiai veržiasi į mūsų gyvenimus. Internetu jau tvarkome daugybę kasdieninių bei verslo reikalų. Buvo tik laiko klausimas, kada į šią erdvę persikels ir pasaulyje ypatingai greitai populiarėjančios „Web2Print“ paslaugos, dar vadinamos tiesiog spaustuve internete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Asmeniniai, unikalūs kalendoriai, vizitinės kortelės, skrajutės, plakatai ar net didžiuliai reklaminiai tentai – daugybę įvairių didelių ir mažų spaudos gaminių jau galima paprastai ir greitai atsispausdinti profesionalioje spaustuvėje. O svarbiausia, įmanoma ne tik tiesiogiai juos užsisakyti, bet ir patiems susikurti maketą. Naujos galimybės plačiai atveria profesionalios spaustuvės duris ne tik verslininkams, bet ir kiekvienam iš mūsų, paprastų vartotojų.

Naujos galimybės kurti

Sutaupyti laiko ir lėšų nori kiekvienas, ir natūralu, kad ne visi pageidauja naudotis profesionalių dizainerių ar maketuotojų paslaugomis. Patiems susikurti tinkamą spaudai maketą irgi ne kiekvienam įkandama užduotis – profesionalios dizaino kūrimo programos reikalauja ypatingų žinių ir įgūdžių. O juk daugybei smulkių darbų nereikalingas joks ypatingas kūrybiškumas.

Daugumoje spaustuvių neišvengiamai tenka patirti papildomų išlaidų, nes be maketuotojo neįmanoma paruošti maketo spausdinimui. Kad ir koks nedidelis ar paprastas jis būtų. Didelė dalis privačių klientų būtent dėl šios priežasties atsisakydavo spaustuvės paslaugų, mat neretai norimas produktas kainuoja pigiau nei dizainerio darbas.

Spaustuvė internete atveria naujas galimybes, nes čia rasite unikalią internetinę dizaino studiją. Su ja paprastai ir greitai tinkamą spaudai maketą gali susikurti kiekvienas. Tai nereikalauja ypatingų dizaino žinių ar gebėjimo naudotis sudėtingomis programomis – visiškai pakanka ir vidutinių kompiuterinių žinių, kurias šiais laikais turi dauguma interneto vartotojų.

Didžiulis spaudos gaminių pasirinkimas

Didžiosios šalies spaustuvės jau pradėjo orientuoti vieną kitą populiariausią produktą internetiniams užsakymams. Tačiau viso spaudos gaminių spektro Lietuvoje dar negalėjo pasiūlyti nė viena iš jų.

Onprint spaustuvė internete jau leidžia patiems susikurti bei užsisakyti ne tik kalendorius ar vizitines korteles. Platų produktų spektrą ji gali pasiūlyti tiek verslo, tiek ir individualiems užsakovams.

Kuklius reklamos biudžetus turinčioms įmonėms ar verslininkams pasiūlyta galimybė pasirinkti iš mūsų jau paruoštų šablonų ir juos pritaikyti pagal savo poreikius. Tokiu būdu neteks papildomai mokėti už maketavimo darbus, o produkto kokybė nenukentės.

Na, o individualiems klientams taip pat pasiūlytos naujos galimybės. Nuo interjerą puošiančių didžiulių plakatų iki fotodrobių su asmeninėmis nuotraukomis, dovanai skirtų puodelių ar net knygos skirtukų – visa tai galima susikurti patiems.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(15)
(10)
(5)

Komentarai (0)