JIAYU išmanieji telefonai: kas sakė, kad už kokybę reikia mokėti daug? (Foto)  (8)

Išmaniųjų telefonų rinkoje jau kelis metus dominuojantys didžiųjų kompanijų, tokių kaip Apple ir Samsung įrenginiai pirkėjams dengia akis ir kuria iliuziją, kad geriausi pasirinkimai - tik populiariausi ir dažniausiai žiniasklaidoje minimi išmanieji telefonai. Tačiau iš tikro tai reiškia tik vieną – jog šių telefonų gamintojai reklamai išleidžia milžiniškas sumas, o tokias sąnaudas padengia gerokai išpūstu antkainiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Todėl praktiškam pirkėjui visada verta pamąstyti, ar jis nori mokėti reklamoms ir didžiuliam pelnui skirtą antkainį ar tiesiog įsigyti kokybišką produktą už protingą kainą? Toks klausimas kyla ne vienam pasaulio pirkėjui, tad nekeista, kodėl labai sparčiai populiarėja Kinijos gamintojų išmanieji telefonai – pagal galimybes ir kokybę jie dažnai ne tik nenusileidžia, bet kartais net ir lenkia garsiausių brandų gaminius. Tik nemanykite, jog vienintelis alternatyvus pasirinkimas – produkcija iš didžiųjų Kinijos gamintojų, kurių išlaidos marketingui sparčiai vejasi Apple, Samsung ir LG biudžetus. Yra ir kur kas mažesnių gamintojų, kurie sugeba pasiūlyti aukščiausią kokybę už mažiausią kainą.

Vienas iš tokių įdomių Kinijos gamintojų, kurio produkcija jau oficialiai pasiekė ir Lietuvą, yra kompanija JIAYU. Kaip skelbiama oficialiame kompanijos aprašyme, tai visai neseniai į išmaniųjų telefonų rinką įšokusi jauna, inovatyvi ir eiti į priekį pasiryžusi technologijų kompanija. Lietuvoje jos produkciją su gamintojo teikiama garantija platina tiesioginiai atstovai UAB „Smartechas“, sukūrę šiems išmaniesiems telefonams skirtą atskirą elektroninę parduotuvę http://jiayu-store.lt/.

JIAYU pasauliui neseniai pristatė savo naująją išmaniųjų telefonų liniją, taip mėgindama paneigti mitą, kad aukštai kokybei reikalauja didelių investicijų, kurias gali turėti tik didžiosios pasaulio kompanijos. Ta proga elektroninė parduotuvė http://jiayu-store.lt/ parengė 8 naujausių JIAYU telefonų trumpą pristatymą, kurį ir išplatino žiniasklaidai – žemiau pateikiame originalų pranešimo spaudai tekstą, kurį perskatę galėsite patys įvertinti kiek ir ko verta JIAYU kompanijos produkcija.

F1. NEBRANGI PRIEIGA PRIE IŠMANUMO


Jei pirmąjį žingsnį į išmaniųjų telefonų pasaulį žengti dar baugu arba jei sąskaitos už šildymą gerokai išskalbė piniginę, ryškų 4 colių ekraną turintis F1 yra labai racionalus pasirinkimas už išskirtinai racionalią kainą. Sumokėję 75 eurus gausite prieigą prie visų išmaniojo Android operacinės sistemos pasaulio gėrybių - socialinių tinklų (įskaitant Facebook ir WhatsApp), muzikos ir nenuilstamo asmenukių darymo. Neabejojame, kad bet kuriam iš mūsų malonu žinoti ir tai, jog F1 nuolatos nerėks ir nesiprašys pakraunamas – tą garantuoja 2400 mAh baterijos talpa.

G2F. DIDELĖ SPARTA NEDIDELIAME TELEFONE

Akivaizdu, kad 4.3 colių liečiamąjį ekraną turintis G2F skirtas kiek reiklesniems vartotojams. Tą rodo ir techninė specifikacija - 1GB laikinosios atminties, 4GB praplečiamos vidinės atminties ir trijų branduolių 1.3Ghz procesoriaus turėtų pakakti daugeliui. Tokiai technikai patikėti jau galima ne tik įprastas socialinių tinklų programėles, bet ir rimtesnius žaidimus. Negana to, telefono gale įmontuota ir 8 megapikselių kamera, leisianti Instagramo pasaulį stebinti naujais šedevrais. Tiesa, telefoną galėsite rinktis pagal savo skonį - madingos baltos arba ne ką mažiau skoningos juodos spalvos.

G3C. FUNKCIONALUS GROŽIS


G3C - vyresnis G2F brolis. Jis išlaikė visus G2F modelyje atsiskleidžiančius kokybės standartus, tad pasirinkdami šį telefoną gausite ir tą patį spartųjį procesorių, ir tiek pat atminties, ir kokybišką kamerą. Tačiau yra ir rimtų patobulinimų. Nors pirmąkart pamačius G2F norėtųsi sakyti, kad pasikeitimai - tik kosmetiniai, išbandžius telefoną vos kelias minutes tampa visiškai aišku, jog tai toli gražu netiesa. Net grubiausiems įbrėžimams atsparus stiklas, dailus, patogus ir prabangiai atrodančiais metalo motyvais pagražintas korpusas, gerokai talpesnė 3000mAh baterija ir išskirtinės rezoliucijos 4.5 colių ekranas yra tai, dėl ko šis telefonas turėtų tikrai būti vertas jūsų dėmesio.

 

G4S. KAI KOKYBIŠKŲ NUOTRAUKŲ REIKIA ČIA IR DABAR


Balto arba juodo korpuso G4S turėtų suteikti laimės bet kuriam dėl išmaniųjų telefonų pakvaišusiam žmogui. Tam yra kelios priežastys. Visų pirma, ypatingai ryškus, labai optimalaus 4.7 colių pločio ekranas. Stebina ir telefono vidus, kuriame rasite 2GB laikinosios atminties, aštuonių branduolių 1.7 procesorių ir net 16GB vidinės atminties. Galiausiai, įsigiję G4S, kartu gausite ir įspūdingas kameras. 13 megapikselių nugarėlėje ir 3 megapikselių priekyje pakaks bet kokioms akimirkoms nufotografuoti ar nufilmuoti.

G5S. DIZAINO IR SPARTOS HARMONIJA


Pirmas dalykas, kurio sunku nepastebėti tik išpakavus G5S - preciziškų linijų nerūdijančio plieno korpusas, suderintas su baltomis dizaino detalėmis. Paėmus šį, vos 7.9 milimetrų storio telefoną susidaro keistas įspūdis - atrodo, jog rankose laikytum tik lengvą aliuminio plokštelę. O iš tiesų rankose - aštuonių branduolių 1.7Ghz procesoriaus, 2GB laikinosios ir 16GB vidinės atminties, aukštos raiškos ekrano ir 13 megapikselių kameros derinys. Štai taip.

S2. GALIA 5 COLIŲ ĮSTRIŽAINĖJE


Dabar jau aišku, kad kurdama G5S telefoną, JIAYU komanda norėjo stebinti klientus telefono lengvumu. Bet akivaizdu, jiems to neužteko, ir nusprendė žengti dar toliau, išleisdama vos 6 milimetrų storio S2 telefoną. Prie reikliausių klientų prisitaikiusi kompanija ir vėl pasiūlė įspūdingą kiekį stulbinančių techninių charakteristikų: 2GB RAM, net 32GB vidinės atminties bei aštuonių branduolių 1.7Ghz procesorius puikiai atsiskleis žaidžiant žaidimus ir padedant telefonui atlikti krūvas užduočių, o 13 megapikselių galinė ir net 8 megapikselių priekinė kamera leis įgyvendinti visas fotografijos svajones. O užfiksuotą vaizdinę medžiagą galima rodyti ypač aukštos kokybės ir itin aukštos raiškos 5 colių ekrane. Ar dar galima norėti daugiau?

S3. ABSOLIUTI JĖGA


S3 yra absoliutus lyderis ir absoliuti jėga. Tai jausite darydami bet ką: 4G LTE ryšys naršant internete tiesiog „raus stogą“, 3GB RAM ir naujausias 1.7Ghz procesorius atvers kelią sunkiai suvokiamoms techninėms galimybėms, o Sony pagaminta 13 megapikselių galinė kamera ir Samsung paruošta 5 megapikselių priekinė kamera vers pavydo scenas kelti visus aplink jus telefonais pleškinančius draugus. Vėliau dar parodykite jiems raiškų FHD kokybės 5.5 colių pločio ekraną. Beje, ar minėjome, kad visa tai sudėta į 8.9 milimetro plonumo korpusą?

G6A. PLANŠETĖS IR TELEFONO DERINYS


Panašu, kad JIAYU nusprendė eiti ir į sparčiai populiarėjančio phablet (phone + tablet) formato telefonų rinką. Nuomonė vienareikšmiška: jei norite ne tik patogiai peržiūrėti filmus, nuotraukas, žemėlapius, bet ir naudotis įprastomis telefono funkcijomis - labai verta apsvarstyti G6. 5.7 colio FHD ekranas atliks pirmąją jūsų norų dalį, o galingas procesorius, talpi baterija, net 2GB RAM ir 32GB vidinės atminties pasirūpins antrąja. 

Ir svarbiausia, visi JiaYu modeliai palaiko 2 sim kortelių režimą. Kuri dar kompanija siūlo tokių charakteristikų produkciją už tokią kainą?

Tad nors JIAYU žengia dar tik pirmuosius žingsnius išmaniųjų telefonų rinkoje, kompanija tai daro užtikrintai ir solidžiai, kurdama sau labai rimtą ateitį. Būtent todėl galingos techninės specifikacijos ir kokybė už prieinamą kainą yra viena iš daugelio priežasčių, kodėl ieškant naujo telefono verta apsvarstyti ir JIAYU galimybę. Nenusivilsit.

Lietuvoje JIAYU telefoną galite įsigyti užsukę į šių telefonų internetinę parduotuvę jiayu-store.lt. Ten pat gausite ir patikimą garantinę pagalbą ir, aišku, atsakymus į visus rūpimus klausimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(146)
(27)
(119)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: