Kuo vartotojus nustebins atnaujinti senieji „MacBook Air“ ir „MacBook Pro“ modeliai?  (6)

Kompanija „Apple“ praėjusią savaitę vykusio pristatymo metu pristatė naują 12" nešiojamąjį kompiuterį „MacBook“ bei pristatė ilgai lauktą išmanųjį laikrodį „Apple Watch“. Šios dvi naujienos prikaustė pagrindinį žiniasklaidos dėmesį, tačiau „Apple“ produkcijos gerbėjams buvo paruošta ir daugiau malonių staigmenų. Tai esamų „MacBook Air“ ir „MacBook Pro“ modelių techninis atnaujinimas. Abu atnaujinti modeliai pasižymi greitesne vidine atmintimi, naujos kartos procesoriais ir grafikos plokštėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas populiariausių „Apple“ nešiojamųjų kompiuterių nuo šiol galės pasigirti iš esmės perkurtu „trackpad“ jutikliu, kuris gebės nustatyti, kaip stipriai yra spaudžiama. Vartotojas taip pat galės pasirinkti jutiklio jautrumą. Funkcija „Force Click“ suteiks galimybę naudotis papildomomis funkcijomis spaudžiant jutiklį stipriau.

Atnaujintas „MacBook Pro“ taip pat sulaukė ir naujo penktos kartos „Intel Core“ procesoriaus, kurio didžiausias taktinis dažnis siekia 3,1GHz su „Turbo Boost“ dėka „pakelti“ iki 3,4 GHz. Vaizdo apdorojimu rūpinsis nauja „Intel Iris Graphics 6100“ grafikos plokštė, o vidinė SSD atmintis perkels failus dvigubai greičiau – iki 1,6 GB/s.

Be to, „Apple“ pridėjo vieną papildomą valandą prie kompiuterio baterijos veikimo trukmės, todėl dabar bus galima naršyti internete iki 10 valandų, o žiūrėti filmus – iki 12 val.

Atnaujinti 11 ir 13 colių įstrižainės „MacBook Air“ taip pat pasižymi penktos kartos „Intel Core“ procesoriais su iki 2,2GHz taktiniu dažniu, kuris gali būti pakeltas iki 3,2GHz. Abiejuose modeliuose yra integruota „Intel HD Graphics 6000“ vaizdo plokštė, „Thunderbolt 2“ jungtys ir dvigubai greitesnė „flash“ atmintis.

Atnaujinti „MacBook Air“ ir „MacBook Pro“ modeliai prekyboje Lietuvoje turėtų pasirodyti per 1-2 savaites. Jie papildys jau esamą „MacBook Air“ ir „MacBook Pro“ kompiuterių asortimentą ir turbūt sulauksime nuolaidų senesniems modeliams. Tolesnėse nuorodose galite peržiūrėti dabartinį „MacBook Air“ ir „MacBook Pro“ kompiuterių asortimentą ir jų lietuviškas kainas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: iTouch.lt
iTouch.lt
Autoriai: Paulius Orinas
(4)
(8)
(-4)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: