Nepametama piniginė už $99 (Video)  (1)

Jei dažnai paliekate piniginę namie, darbe, kavinėje arba jei ją iš jūsų dažnai pavagia, derėtų susimąstyti apie "Woolet" – piniginę, kurios atsikratyti taip lengvai nepavyks.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

99 JAV dolerius kainuojanti piniginė per "Bluetooth" sąsają palaiko ryšį su jūsų telefonu. Jei piniginė paliekama, į telefoną ji nusiunčia perspėjimą. Piniginėje įmontuotas siųstuvas informuoja apie nuotolį iki piniginės ir nurodo kryptį. O kai atsidursite netoliese paliktos piniginės, išgirsite ir jos "kaukimą" – kad būtų paprasčiau ją surasti, piniginė skleis garsą.

Delavero valstijoje įkurta įmonė "Wooletco" tinklapyje "Kickstarter" šiam projektui surinko beveik 160 tūkst. JAV dolerių.

Piniginėje įmontuotas mini jutiklis. Palikus piniginę, telefonas pradės vibruoti ir įspės piniginės savininką, kad piniginė palikta. Atstumą galima nustatyti nuo 6 iki 25 metrų. Telefoną pasiekus piniginės signalui, programėlė nurodo savininkui, kur jam ieškoti piniginės. Spustelėjus mygtuką "skambėk, kad surasčiau", piniginė pradės skleisti garsinį signalą (jį bus galima pasirinkti). Patogu ir tai, kad piniginė bus aprūpinta savaime įsikraunančiais elementais.

"Nuostabiausia, kad "Woolet" sienelė yra 9,9 mm storio, - pabrėžia piniginės kūrėjai. – Piniginės sistema veikia 60 metrų spinduliu, programėlė veikia iOS ir Android sistemose. "Kickstarter" tokią piniginę galima užsisakyti už 99 dolerius ir tikėtis, kad jos sulauksite šių metų gegužę.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(28)
(3)
(25)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: