Apple pristatė daug žadančią iOS 8.3  (0)

Vos tik išleidusi kompiuteriams Mac skirtą operacinės sistemos atnaujinimą OS X 10.10.3 Yosemite, kompanija Apple atkreipė dėmesį ir į mobilius įrenginius, pristatydama iOS 8.3.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai jau trečias stambus atnaujinimas, skirtas iOS 8, kurios pagrindu dirba iPhone, iPad ir grotuvai iPod Touch. Vartotojai, kurių įrenginiai turi iOS 8.2 ir viešai prieinamą iOS 8.3 Beta versiją, išleistą kovo mėnesį, jau gali įdiegti atnaujinimą. Atnaujinime esančių pakeitimų, klaidų pataisymų sąrašas gana platus. Kūrėjai patobulino darbą su Wi-Fi tinklais, atlikti pakeitimai, susiję su naršyklės Safari kortelėmis, modifikuotos trečių šalių kūrėjų siūlomos klaviatūros.

Atnaujinta programėlė Messages, padidinta bendra mobilių programėlių sparta, taip pat patobulinimų sulaukė luetooth, CarPlay, Family Sharing, Calendar events, Exchange meetings, VoiceOver, VPN, Braille Screen Input, Speak Screen ir kiti komponentai.

Apple pagerino komponentą iCloud Photo Library, kuris gali dirbti su programėle Photos, esančia stacionarioje operacinės sistemos OS X 10.10.3 versijoje. Daug dėmesio sulaukė šypsenėlės ir galimybė jas skirstyti pagal kategorijas. Galiausiai pažadėtas didesnis sistemos stabilumas, dirbant su kai kuriomis esminėmis programėlėmis.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(14)
(42)
(-28)

Komentarai (0)