Pasirodė pirmosios Apple Watch apžvalgos ir atsiliepimai (Video)  (0)

Balandžio 10 d. numatytas oficialius Apple Watch debiutas, tačiau nemažai technologinių puslapių jau turi galimybę susipažinti su išmaniuoju laikrodžiu bei publikuoti atitinkamas apžvalgas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

The New York Times rašo, kad skirtingai nuo kitų Apple produktų, kurie pirmą kartą buvo pristatyti rinkoje, turintiems Apple Watch teks kurį laiką mokintis juo naudotis, o tai gali atbaidyti tam tikrą dalį vartotojų. nustatymai pagal nutylėjimą visiems gali netikti, todėl teks gilintis savarankiškai.

Re/code praneša, kad kūrėjai panaudojo keletą metodų, kad padidinti Apple laikrodžio baterijos darbo laiką. Pavyzdžiui, nėra automatinio ekrano ryškumo reguliavimo: jis nustatomas arba 50%, arba 100%. Apšvietimo daviklis dinamiškai nustato ryškumą, priklausomai nuo aplinkos. Baterijos įkrovimas trunka apie 2,5 val.

The Verge laikrodį vadina vienu ambicingiausių projektų, tačiau Apple ambicijos nebuvo pilnai išpildytos: vietoj to, kad būtų galima idealiai atlikti keletą užduočių, laikrodis bando tai padaryti su visomis užduotimis vienu metu. Tai gali pakenkti visai išmaniųjų laikrodžių rinkai, kadangi dauguma vartotojų iki šiol nėra įsitikinę, kad toks įrenginys jiems reikalingas.

CNet rašo, kad auksinė Apple Watch versija „paprastiems mirtingiesiems“ yra nepasiekiama, o kartu skundžiasi Apple siūlomomis laikrodžio apyrankėmis, rekomenduodama palaukti pigesnių sprendimų, kuriuos pasiūlys kitos firmos.

The Wall Street Journal siūlo vartotojams neskubėti ir palaukti naujos, tobulesnės Apple Watch kartos, tuo tarpu Bloomberg žurnalistai, atvirkščiai, liko labai sužavėti ir Apple Watch vadina geriausiu išmaniuoju laikrodžiu pasaulyje, Apple – grįžusia į inovacijų kelią, tačiau jai bus sunku vartotojus įtikinti, kad vartotojams to reikia.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(13)
(-9)

Komentarai (0)