Pirmasis LG išmanusis telefonas su Windows Phone  (0)

Gandai, susiję su nauju LG kompanijos išmaniuoju telefonu, veikiančiu Windows Phone operacinės sistemos pagrindu, internete sklando jau kelis mėnesius. Dabar pasirodė pirmoji telefono nuotrauka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neowin servise paskelbtoje nuotraukoje vaizduojamas naujasis korėjiečių išmanusis telefonas su Windows Phone operacine sistema (Verizon operatoriui).

Kas žinoma apie naują LG telefoną? Deja, labai nedaug. Nuotrauka atskleidžia, virtualių mygtukų buvimą, bei tai, kad įrenginys turės Windows Phone 8.1, o ne Windows 10 operacinę sistemą. Tai reiškia, kad debiutuoti įrenginys turėtų visai greitai. Neowin pranešama, kad telefonas yra aprūpintas apie 4,5 – 5 colių ekrano įstrižaine, tačiau pažymima, kad tai dar tik spėliojimai. Kaip matyti nuotraukoje, telefonas turėtų palaikyti LTE ryšį.

Reikėtų pažymėti, kad tai pirmasis LG kompanijos išmanusis telefonas su Windows Phone. Iki šiol LG yra išleidusi labai platų spektrą išmaniųjų telefonų su Android operacine sistema - tolesnėje nuorodoje galite susipažinti su dabartine LG išmaniųjų telefonu pasiūla ir jų lietuviškomis kainomis.

Iš esmės Windows Phone dominuoja Lumia įrenginiuose, kurių, beje, pasirodo vis daugiau. Kitiems gamintojams, išskyrus patį Microsoft, šios sistemos atveju tenka labai nišinė dalis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(11)
(1)
(10)

Komentarai (0)