Apklausa: vokiški automobiliai – nepatikimiausi

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

1337 2015-04-21 10:57
Automobilis yra kaip moteris - gražios ir linksmos merginos, kurią negėda į žmones išsivesti (C class, 3er, A4), išlaikymas visada bus brangesnis už negražios ir pokvailės moteriškės (Primera, Corrola), kuri visą dieną su chalatu po namus trainiojasi Kiekvienam savo
namaste 2015-04-21 15:52
Kaip pirštu į akį. Pritariu šimtu procentų. Niekada japoniški automobiliai nežavėjo, nei dizainu nei pigiais plastikais savo salone nei ypač supuvusiais kėbulais. Tiesa tenka pripažinti, kad jų automobiliai ganėtinai paprasti, gal todėl ir patikimesni, tačiau važiavimo komfortas nepalyginamas, pats turėjau ir japoniškų ir vokiškų bei amerikietiškų auto. Iš esmės resursas vokiškų variklių mažesnis todėl, kad iš pakankamai mažo litražo variklio išspausta viskas technologiniu požiūriu, kad jis būtų galingas ir tuo pačiu ekonomiškas. Todėl tokios kompanijos kaip Audi visada gamins tokius.
FtBall 2015-04-21 17:29
BMW nelyginam su Toyota. Man visai gražūs ir komfortiški Lexus'ai. O tėvų 2004 metų Accord'as vis dar išvaizda nenuliseidžia ~2010 metų automobiliams. Patikimumas taip pat visai neblogas, komplektacija nebloga, važiuot visai malonu. Trūkumas - gana prastas matotumas.
Arthuras 2015-04-21 18:16
Jau tik nereikia nurašinėt japonų į šūdus. Lyginkim atitinkamas klases. Lyginat BMW AUDI MB? Tai lyginkit su Lexus. Lyginat Volvo, VW, Opel ir kt. - lyginkit su Toyota, Honda ir kt. Faktas toks, kad japoniški gerokai patikimesni, nei mano vardinti konkurentai. Ir tada nereikės skiesti apie gražias ir negražias mergaites ir jų išlaikymo kainas. Gana paprasti?.. Hondos komplektacijos lenkia dažniausiai visus vokiečius. Lexus - taip pat. Bet tik skirtumas toks, kad japonai moka ir sudėtingą techniką padaryti patikimai, ne taip kaip kokie prancūzai ar tie patys vokiečiai... Kas liečia komfortą, tai taip - garso izoliacijos būna pagailėta dažnoje japoniškoje mašinoje.(atmetus Lexus)
aurimokas 2015-04-21 18:24
Pilnai pritariu. Lygina nepalyginamas automobilių klases ir sako kad japoniški automobiliai šūdas, o vokiški tobuli. Pagal tą pačią logiką galiu labai drąsiai teigt kad visokie bmw, mb ir audi yra totalus mėšlas ir kibirai, nes kai vairuoji bugatti veyron tai jauti kad vairuji tobulą automobilį, kuris visas audi ir bmw ne tik kad greičiu lenkia bet ir komfortu, nes nereikia kratytis per duobes kaip su nauja "bulka"
evaldosia 2015-04-21 20:33
kiekvienos firmos paskutiniai modelio metai bus patys patikimiausi,nes buvo išspręstos vaikiškos problemos,nors šeip patikimiausios naujos mašinos įvairių firmų.na dar patikimos auto kurios važinėja sauso klimato šalyse ir yra brangios.
Ghost_S 2015-04-21 20:41
Šalčininkų jaunimas davė atsaką vandalams, palikusiems užrašus „Lenkai lauk iš Lietuvos“ http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/li ... -56-498350
Kibirelis 2015-04-22 17:56
Jo... Taip ir turėjo būti... Straipsnis užkūrė karą tarp fanų. Aš tai visiškai nesutinku su tokia statistika. Geri vokiečiai, geri japonai. Visų pirmą, jei pas angliokus daugiau yra vokiškų mašinų, elementaru, kad ir atsiliepimų buvo daugiau apie vokiečius. Antra lietuviai emigrantų tauta, esu įsitikinęs, kad tikrai ne iš vieno žmogaus esate girdėję, kad britai iš esmės buki. Kas britui sugedę žibintai, tas lietuviui tik lemputės pakeitimas. Ir tie kurie čia daugiausiai draskotės pasakykite ar esate kada važiavę su 3-8 metų Bentley? Tokia statistiką reikia visai kitaip sudarinėti.
Arthuras 2015-04-22 18:16
Niekam nerūpi. Kalbama apie PATIKIMUMĄ. Statistika yra statistika.
Kibirelis 2015-04-22 20:56
Kalbama apie PATIKIMUMĄ, kurį nusako kvaila statistika.