„Samsung“ flagmanuose aptikta nemaloni ypatybė  (3)

„Samsung“ šiemet atnaujino savo požiūrį į flagmanų gamybą ir pagamino gražiai atrodančius išmaniuosius telefonus „Galaxy S6“ ir „Galaxy S6 edge“. Tačiau, pasirodo, jie pasižymi viena labai nemalonia ypatybe.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip neretai nutinka su populiariausių prietaisų sudėtinių dalių paklausa, ne visada vienas tiekėjas įstengia patenkinti detalių poreikį, todėl korėjiečiai nusprendė į savo telefonus montuoti ne tik „Sony IMX240“ foto modulius, bet ir jų pačių „ISOSELL“ jutiklius. Tiek teoriškai, tiek praktiškai, priklausomai nuo jutiklio, gausime skirtingos kokybės nuotraukas. Nors skirtumas nėra aiškiai matomas, bet jis vis dėlto yra. Negalima sakyti, kad daugumai žmonių toks neatitikimas yra kritinis, bet jei kamera vartotojui yra labai svarbi, šis faktorius gali būti lemiamas renkantis modelį. Pirkdamas du identiškus išmaniuosius telefonus vartotojas tikisi gauti tokias pačias funkcijas ir identišką kokybę, deja, „Samsung“ nusprendė tokios galimybės nesuteikti.

Nėra jokio būdo iš išorės atpažinti koks jutiklis naudojamas aparate, tačiau telefonu surinkus simbolių kombinaciją *#34971539# ekrane parodoma rūpima informacija. Šis meniu rodomas ne visuose „Galaxy S6“ modeliuose, nes ji gali būti išjungta – su tokia problema susidūrė keli vartotojai, kurie turėjo mobiliojo ryšio operatorių modelių versijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(68)
(8)
(59)

Komentarai (3)