Apple: nustebsite, kiek iPhone vartotojų parbėga iš Android stovyklos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

aurimokas 2015-05-12 18:52
Paprastas_zmogus, man staiga prireikia iš iPhone turimų kontaktų visus perkelti į nokia 5300. Kaip tą galima padaryti?
Ghost_S 2015-05-12 18:56
O kaip tu, tai darysi su androidu?
Paprastas_zmogus 2015-05-12 18:57
Kas toliau? "Kaip su iPhone atsidaryti WAP?" ?
aurimokas 2015-05-12 19:01
Jeigu tamsta bijot pasisakyti kad toks idealus telefonas kaip iPhone nesugeba kontaktų perkopijuoti į SIM kortelę (iSheep atsakymas į visus klausimus ir teiginius - jei to nėra iPhone, vadinasi niekam to nereikia), geriau tuomet nieko nesakykite ir išvis juokinga kaip paprastas_zmogus kalba kad jam vienodai ką android vartotojai kalba apie iOS, bet vistiek atbėga po kiekvienu straipsniu gint Apple garbes
raimism 2015-05-12 19:06
keisti komentarai, visiški vaikiški ginčiai dėl niekų. Ar skaičiuoti nebemokate? Android rinkos dalis 70%, iOS - 15%. Sakykime, kad telefoną keičia 1.000 vartotojų. Net 10% iš jų perbėga į kitą OS. t.y. į kitą OS migruoja 100 vartotojų. Elementari aritmetika - tarp tų 100 vartotojų, kurie pakeitė telefoną ir OS bus 70 android'ininkų ir 15 iOS'ininkų. Kadangi Android rinkos dalis yra 5 kartus didesnė nei iOS arba WP - elementari logika ir bent elementarūs statistikos pagrindai sako, kad tarp OS migruojančių vartotojų dominuos Android. Čia tas pats kaip su numerio perkėlimu tarp fiksuoto ryšio operatorių. Teo turi 95% rinkos dalies, vadinasi absoliuti dauguma keičiančių fiksuoto ryšio operatorių bus buvę Teo klientai. Elementaru. O čia staiga atrado sensaciją...
Paprastas_zmogus 2015-05-12 19:11
Juokingiausia tai, kad aš apie iOS/Android funkcijas net nekalbu ir nebandau nieko įrodinėti iš serijos "X yra jėga, o Y yra š". Bet tu tai darai Ar tau neatrodo apgailėtinas žmogus, kuris pats provokuoja beprasmes diskusijas ir po to dar vaidina "cha, ko jūs čia rašinėjat durneliai"
aurimokas 2015-05-12 19:20
Aš nebandau įrodyt, tik paklausiau elementaraus klausimo - kaip perkelt kontaktus į seną telefoną? Būtų galimybė - valio. iPhone turi man naudingą fukciją. Neturi? Man telefonas yra netinkamas, vietoje jo aš rinksiuosi iš nokia, samsung, lg, sony, oneplus, huawei ir kitokios begalybės telefonų, kurių kaina yra 2 ir daugiau kartų mažesnė, atlieka viską, ką Apple telefonas ir sugeba daug daugiau, bei laikosi šiuolaikinių standartų, kuomet nuvykus į kitą miestą pas draugus ir pamiršus pakrovėją, reikia lakstyt po visą miestą bandant rasti kur įsigyti kitą pakrovėją už 10€. Android ir WP telefonuose aš matau daugiau pliusų negu minusų, kurių Apple su T.Cook priešaky turbūt dar 5 metus patys nepastebės ir vėliau tai pristatys kaip inovaciją (NFC, widgets, baterijos naudojimo statistika ir daug kitų dalykų, kurie buvo pristatyti iPhone6, o parasčiausias Nexus4 viską jau seniausiai turėjo) P.S. nenoriu būti pranašu, bet kažkodėl nujaučiu kad kitą rudenį nauja Apple inovacija bus belaidis krovimas
Paprastas_zmogus 2015-05-12 19:27
Tu provokuoji beprasmes diskusijas. Būtent tam ir klausi apie tą kontaktų perkėlimą. Juk iPhone pats nenaudoji. Straipsnis irgi visai ne apie tai. Nėra prasmės klausti... nebent nori š pamalti. Kaip ir dabar: Ir tada seka ilgas komentaras apie tai, koks iPhone tau netinkamas ir blogas...
DarkNRG 2015-05-12 19:38
To paprastas zmogus O jei interneto nera, arba nori permest video keliu GB dydzio? Debesis nevisada ideliausias variantas. Kartais senas geras usb (pakrovejo) laidas gali pasitarnaut. Tik jei ateini su ifonu, tai gali ji nebent i subine isikist Kalba eina apie tai, kad apple nenori standartizuot savo irangos, o tai tik pasunkina vartotoju gyvenima. Ir tavo pasakymai, kad apple pristato naujoves ir daro viska, kad palengvintu ir supaprastintu naudojima, priestarauja faktams.
aurimokas 2015-05-12 19:42
Jeigu dalyvautum ekstrasensų mūšyje, iškristum pačioje pirmoje laidoje tenka naudoti 4S modelį, kurį stipriai keikiu dėl daugelio dalykų, kurių nepradėsiu vardinti, nes vel vaidinsi ispanų inkvizitorių ir apkaltinsi mane beprasmių diskusijų provokavimu
Gediminas Jurgaitis 2015-05-12 20:53
seriously???
Paprastas_zmogus 2015-05-12 21:05
Prašom pacituoti bent vieną mano komentarą, kuriame aš šokčiau kitiems į akis ir provokuočiau ginčą dergdamas kitas platformas bei aukštindamas savąją.
deivis 2015-05-12 21:28
Na nežinau, bet man diskusijas Android vs iOS visada smagu paskaityti Nelabai matau prasmės ginčytis, kuris geresnis, čia kiekvieno elementarus reikalas pagal savus poreikius - kas jam geriau. Kam brukti kitam savo nuomonę? Naudoju ilgą laiką Android ( pure Android, be jokių Samasungo modifikacijų ir t.t.), tai esu patenkintas. Iš patirties galiu pasakyti, kad draugai ( kurie nesidomi išviso apie smart'us) perėjo prie iPhonu iš androido ir iš viso tuom nesigaili. Esmė paprastume, sklandume, tai prietaisas sukurtas masėms. Tiesiog parpastume slypi jų paslaptis ir tiek.
DarkNRG 2015-05-12 21:29
Na tavo kompetencija yra eilinio aklo apple fanatiko lygyje. Sakai, kad mes kritikuojam apple produkcijos trukumus kurie akivaizdziai bado akis, bet nepastebim apple siulomu patogumu? Bet ar tie patogumai virsyje android siulomus patogumus?? Ka jau apple tokio siulo labai svarbaus ko android negali? Taip iseina, kad is esmes abi OS siulo tuos pacius patogumus, kaip tu sakai, tik apple turi didziuliu skyliu. Tai ka mes cia pas apple turetumem pastebet ir girt?. Nebent kaina..
Paprastas_zmogus 2015-05-12 21:44
Kad tie kritikuojami trūkumai išties juokingi. Vienas kalba apie kontaktų eksportavimą į SIM, kitas apie kažkokių 2GB failų perkėlimą į telefoną vidury miško... Šiais laikais, kai visi ir visur turi internetą, o turiniu dalinasi per įvairiausius socialinius tinklus, o failais dalinasi per įvairias cloud tarnybas, tokie argumentai išties tik juoką kelia. O minėtas eksportavimas į SIM irgi turi vieną tokią "menką" detalę - kadangi SIM realiai supportina tik vardą ir telefoną, menka nauda iš tokio eksportavimo, kai paimamas kontaktas ir eksportuojant išmetama: Pavardė Įmonė Telefonas Darbo telefonas Adresas www adresas email Darbo email Gimtadienis IM Aš nesakau, kad tu nepastebi Apple siūlomų patogumų. Aš sakau, kad tu apie juos net nežinai ir net nenori žinoti. Dėl to ir rašai tokius kvailus komentarus. Dauguma Apple heiterių linkę garsiai rėkauti, tačiau kompetencijos jokios neturi.
Pezas 2015-05-12 22:31
Patinka man tie Apple ir Android ginčai. Lygiai taip citroen ar renault ar dar kokių panašių markių automobilių mylėtojai džiaugiasi savo mašiniukais, mygtukų daugiau, funkcijų daugiau, kaina mažesnė, gaunį tą patį kaip ir pirkdamas BMW teisingai? Apple produkcija pirmauja savo prietaisų ir programinės įrangos sąsaja, tas man ir patinka, nei stringa kas nei dar kokių rūpesčių, turiu telefoną darbui kuris manes niekada nenuvylė, kai aplink matau kolegos vargsta su andoidais, rašinėjasi programėles po kurių telefonas pakimba visiškai. Tas pats ir su apple kompiuteriais 6 metai namie, kartais aš jo neišjungiu mėnesį, niekada nebuvo pastrigęs ar bandęs strigti, kai tuo tarpu windows darbe palikus per naktį įjungtą kompa kitą diena jau kompas rodo ožius. Apple kitoks požiūris į produktą todėl žmonėms jis ir patinka, kas, kad marketingas baisiai išpūstas, bet produktas turi savo rinką.
DarkNRG 2015-05-12 23:07
Dar vienas apple fanatas, kuris vazinedamas su tuo paciu Citroen ar Renault, galvoja kad jis turi BMW.. cia jau ir diskutuot ner ka daugiau. Del vieno tai gali but tikras, pirkdamas savo Citroena, sumokejai kaip uz BMW
Pezas 2015-05-12 23:49
Šeip citroena sulyginčiau su androidu. Aš ne apple fanatas tiesiog naudoju kokybiškus ir iki galo išdirbtus daiktus. Kaip telefonus taip ir automobilius.
DarkNRG 2015-05-13 04:37
Tai as supratau, kad citroena lygini su androidu, o tavo turimas Apple tai BMW? facepalm. 'isdirbtas'.., 'aukstos klases'.. ne, tu visai ne fanatas..
Charger 2015-05-13 06:54
Medinis argumentas ... "kai tuo tarpu windows darbe palikus per naktį įjungtą kompa kitą diena jau kompas rodo ožius" 1. Jei nesugebi susitvarkyt savo pc, tai cia tik tavo asmenines problemos. 2. Apple OS kompai "axujieni" ....nu kaip kompanija turi kurt softa tik keliems modeliams tai taip ir turetu but ? Ar taip nemanai ? MS Windows turbut irgi palaiko tik kelis modelius ? Ar kelis tukstancius ? Bet tu tesk.. Idomu (-_-)