Švedai baido Rusijos laivus „homoseksualiu povandeniniu jūreiviu“ ir Morzės kodu (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mnv 2015-05-15 22:41
Kad priprastum ir tai taptu nieko nedominanciu ivykiu, kad nieko jie patys nebedomintu, o jie tiesiog taptu eiliniais pilieciais i kuriuos neatkreiptum demesio, kaip kad neatkreipi i v+m porele einancia rankomis susikabinusia. Bet cia tik mano spejimas
rwc 2015-05-18 10:23
Problema su tais paradais ir yra, kad jie organizuojami tikslu lįsti į akis ir erzinti tuos, kuriems šiaip būtų neįdomu. Koks man skirtumas, kas su kuo, kokiu reguliarumu ir kokia poza dulkinasi? Brandžios asmenybės jaučia ribą, kas dera viešumoje ir netrikdo aplinkinių, o ką reikia veikti ir demonstruoti privačiai. Mane trikdo ir ant suoliuko besiglamžančios porelės, ir pernelyg pavasariška merginų apranga - ir visai ne todėl, kad man būtų šlykštu. Paprasčiausiai, neįsivaizduoju savęs, žmonos ar savo vaikų taip besielgiančių. Jei jau taip devalvuojame intymius veiksmus, tai klausimas, ar mums iš viso turi prasmę intymumas, atsidavimas, prieraišumas, ištikimybė. Jei jau taip - tai eikime ir dulkinkimės su visais iš eilės: už pinigus, paaukštinimą, pažymį, dėl butelio, skolon ar šiaip iš nuobodulio. Kam čia slapstytis? Juk ne filmo pažiūrėti ar gimtadienio atšvęsti eini į svečius - o pasidulkinti su kuo papuls. Taip? Net ir pasivaikščiojimas susikibus už rankučių. Vaikščiokit nuošaliais parko takeliais - jei ką ir sutiksit, tai jis supras, jog nėra pageidaujamas jūsų privačiuose santykiuose. Pabučiuoti į skruostą pasisveikinant, apkabinti šąlant stotelėje, padėti apsivilkti paltą, praleisti pro duris, panešti krepšį, pasiūlyti parankę slidžiu metu laiku galiu bet kuriai artimesnei kolegei, draugei ar draugui, studentei, tetai ar pusseserei. Galiu bet ką priimti nakvynės, turėdamas laisvą lovą ir kambarį, pats pernakvoti svečiuose, nuogas užsidaryti pirtyje, glamžytis teatro scenoje - ir tikiuosi, niekas neimplikuos nieko nederamo. Kol buvau paauglys, mąsčiau kiek kitaip: tuomet romantikos buvo pilnos akys ir atrodė, jog visas pasaulis tik ir sukasi apie tą mano romantiką, kad ji visiems turi būti svarbi ir įdomi. Tik viena aplinkybė: dabar jau mano žmona tuomet buvo mano moksleivė, vėliau studentė, kolegė, pavaldinė, viršininkė. Dabar turime bendrų pavaldinių, viršininkų, klientų, studentų - patys esame viešumoje pirmiausia kolegos. Ar ji sugebės laiku nutaisyti diskretišką pozą, man sutikus savo studentą? Ar aš sugebėsiu, jai sutikus savo? Ar bendraujant su bendru pažįstamu, ji turėtų man skirti daugiau dėmesio nei pašnekovui? Ir kodėl turėtų būti kitaip, jei mes nebūtume susiję profesiniais ryšiais? Gal ir neprivalo, bet nebūtų - taškas. Tai kodėl man turėtų būti įdomi kažkokių simonko seksualinė orientacija? Ir, jei man neįdomu, tai ko jie kiekviena proga ūbauja ir kiša savo neplautas subines į televizijos kameras? Kodėl, norėdamas pasižiūrėti žinias, privalau pastoviai matyti jų pykčio perkreiptas, švelniai tariant, mordas?
Hmz 2015-05-18 10:48
O ji tau ir neturi rūpėti. Tau turėtų rūpėti, ar homoseksualūs žmonės yra diskriminuojami, ar su jais elgiamasi teisingai ir t.t. Bet kai smegenys instinktyviai bando pabėgti nuo šios temos, ją puikiai pakeičia isterikavimai apie "neplautas subines" ir "dulkinimosi pozas".
Kiškis 2015-05-18 13:49
"Švedų eksperimentas pavyks, tokie kaip tu ten nevažiuos. Antipederastai ir toliau sėdės savo susmirdusiose skylėse" - Smirdančias skyles labiau mėgsta pederastai.
Rukis 2015-05-18 14:22
Kartais kyla mintys jog tie "antipiderastai" labiausiai ir pasižymi homoseksualinėmis tendencijomis. Ypatingai tie, kurie nori uždraust, nubaust, pasodint, neleist ir užčiaupt homoseksualias poras. Suprantat, kad įstatymai neleidžia žudyt, vogt, prievartaut, nes tai yra grėsmė mums patiems. Juk aš mirti nenoriu, tai ir kitų nežudau. Elementari logika. Iš to galima daryti prielaidą, jog visi kurie pasisako UŽ homoseksualų teisių suvaržymus, turėtų pirma susirūpint savo pačių orientacija. Nes maniškei orientacijai greta gyvenantys homoseksualai grėsmės nekelia.
Skeptikas 2015-05-18 14:31
Tai pateik ES klerkams įstatymo projektą, kad daugiau niekas nedulkintų tuo tamstos nemėgstamu būdu, o tik kaip gėjams patinka
kionig 2015-05-18 14:43
Daliniesi patirtimi?
elcucuy 2015-05-18 16:03
Studentai, ūkininkai ir visos kitos socialinės mažumos lenda su savo išsišokimais ir reikalavimais į akis - protestuoja ir reikalauja. Prisimenu kai studentas buvau irgi darėm eiseną ir protestavom prieš mums tuo metu nepatikusį įstatymą. Homoseksualai irgi reikalauja savo teisių - kokios priežastys draudžia dviem suaugusiems už savo veiksmus atsakantiems žmonėms susituokti - ir kur ritasi pasaulis, jog žmonės smerkiami kad myli. Neperseniausiai ir skirtingo odos atspalvio žmonėms draudė tuoktis. Ir eisena, kuri vyksta Lietuvoj padori, linksma ir meilę platinanti. Nereikia lyginti su nuogais pasileiduseis paradais, kurie vyksta Olandijoje - ten greičiau pramoginis šou tokio tipo turistams - tokių renginių vyksta heteroseksualiom tematika. Tikram, savo orientaciją suvokiančiam heteroseksualui homoseksualumas nei trukdo nei kelia nepasitenkinimo. Tačiau žmogui, kuris savyje užčiuopia galbūt menką homoseksualumo sėklą ir tai kertasi su jo pasaulėžiūra, įsitikinimais ar auklėjimu, tokiu atveju atsiranda susierzinimas, nepykanta. Kaltinama "homo propoganda" - neva ji suklaidino tą žmogų ir jam tie jausmai atsirado nuo išorinio poveikio - jis bijo, jog tie, jo moralei prieštaraujantys jausmai nuo pastovaus dirginimo tik stiprėja. Toks žmogus žodžiais ir veiksmais ima kovoti su tuo. Visi žmonės kažkiek homoseksualūs, kurių protuose šmėšteli homoseksuali fantazija, bet savo tapatybę aiškiai suvokiantys heteroseksualiai tai be jokios emocijos nuveja kaip nepriimtiną jiems.
Hmz 2015-05-18 16:29
Kad čia gerąjį rwc amžinai erzina visur matomas seksas. Tai būtų gražu ir teisinga, jei įstatymo projektą "ES klerkams" pateiktų būtent jis.
- 2015-05-18 21:17
Klaidingas požiūris. Turi žmoną? Vaikų? Akivaizdu, jog dulkinatės. Bet už tai nieks nesudarko tavo automobilio, gatvėje nešaukia „pislys“, tai netgi nėra papildoma priežastis gauti į galvą nuo marozo. Dabar klausimas - kodėl du suaugę žmonės, tos pačios lyties, bendru sutarimu barškinantys viens kitą, neturi tokių pat teisių kaip tamsta: turėti nesugadintą automobilį, gatvėje negirdėti „pyderas“, negauti į galvą apskritai vien tik dėl homoseksualumo fakto?
Skeptikas 2015-05-18 22:51
Tai aš ir sakau uždrauskit po galų tas heteroseksualias šeimas, ko čia dar nervina visus. (Jei kas nesuprato čia sarkazmas)
- 2015-05-18 23:04
Norint šviesti nuo mokyklos laikų, reikia apgalėti tam besipriešinančius. Gi 50 % žmonių, išgirdę, kad jų vaikus moko, kad homoseksualūs žmonės irgi yra žmonės, ir jų mušt negalima beigi tyčiotis, taigi galvą nutrauktų mokytojams. Taigi, darom atbulai - baudom išmokinam tylėti pačius durniausius, o paradais - treniruojam tol, kol bus pochuj, kas kur ir kaip gatvėj žygiuoja. O tada bus ir mokykloje metas pamokyti, kad žmogus yra žmogus.
UTF16 2015-05-18 23:44
Nekenčia, ir viskas. Formalių pretekstų gali prigalvoti, kiek širdis geidžia: „jie pažeidžia gamtos dėsnius“, „mane vaikystėj gėjus išprievartavo“, „biblijoj rašo, kad tokius reikia užmėtyti akmenim“ ir pan. Šituo principu didžioji dauguma Lietuvoj kuria savo gyvenimą. Tą prievartos ir neapykantos ideologiją jie perduoda savo vaikam, jų vaikai – savo vaikam ir taip toliau.
sub 2015-05-19 08:25
o jei kaišo ne analiniu, o oraliniu, jau normaliai?
Rukis 2015-05-19 11:51
Svarbu kad kiaušai nesiliestų ir prieš tai pasakai "Nohomo"