Pasirodė pirmieji gandai apie „Sony PlayStation 5“  (0)

Nors nuo dabartinės kartos konsolių premjeros dar nepraėjo net du metai, pasklido gandai, jog „Sony“ jau svarsto apie „PlayStation 5“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, jog „PlayStation 4“ prekyboje pasirodė prieš nepilnai du metus ir naujai konsolių kartai dar būtų ankstoka, tad iš kur atsirado tokie gandai apie „PlayStation 5“?

„PlayStation“ puslapyje pasirodė darbo skelbimas. „Sony“ ieško vyr. žaidimų kūrėjo, kuris turėtų „padėti vystyti žaidimus, naudojamus tyrimų ir plėtros tikslams, susijusiems su mūsų nauja sistema, skirta naujos kartos žaidimams“.

Internete kaip mat pasklido gandai, jog tai gali būti susiję su nauja žaidimų konsole, tai yra – „PlayStation 5“. Tačiau ar ne per anksti? Šiuolaikinių žaidimų konsolių gamintojai dabartinei kartai prognozuoja 10 metų, tačiau toks gyvastingumas mažai tikėtinas.

Nors tai nekeičia to fakto, kad galbūt „Sony“ visai neplanuoja naujo įrenginio. Galimas daiktas, jog darbo skelbimas susijęs tik su visiškai nauja „Playstation 4“ programine įranga, kuri laikui bėgant gali būti pristatyta aktualizacijos forma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(10)
(15)
(-5)

Komentarai (0)