„Sony“ pristatė tarptautinę „Xperia Z4“ versiją – telefoną „Xperia Z3+“  (6)

„Sony“ pristatė išmanųjį telefoną „Xperia Z3+“, kuris yra tarptautinė flagmano „Xperia Z4“ versija. Balandį pristatytas „Z4“ parduodamas tik Japonijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojas tvirtina, kad siekdamas skatinti pardavimus atsižvelgia į individualias kiekvienos rinkos savybes ir pagrindinė telefono pavadinimo pakeitimo priežastis yra bendrovės dominavimas vietinėje rinkoje. „Xperia Z3+“ veikia valdomas „Google Android 5.0 (Lollipop)“ operacinės sistemos ir turės vienos bei dviejų SIM kortelių versijas. Nuo savo pirmtakų naujiena skiriasi galingesnių procesoriumi, geresne priekine kamera, plonesniu korpusu, mažesniu svoriu ir micro-USB jungties dangtelio nebuvimu. „Xperia Z3+“ matmenys yra 146 × 72 × 6,9 mm, svoris – 144 g. Išmanusis telefonas turi vandeniui ir dulkėms atsparų korpusą, atitinkantį IP65/68 standarto reikalavimus, kurie rodo, kad prietaisas, be jokios žalos sau, gali išbūti pusę valandos panardintas vandenyje. Aparatas bus parduodamas keturių spalvų: juodos, baltos, vario ir „Aqua Green“. „Xperia Z3+“ ekranas yra 5,2 colių (1920 × 1080 pikselių) su „Triluminos“ IPS matrica ir palaiko „Live Colour LED“ bei „X-Reality“ technologijas, kurios užtikrina ryškų ir sodrų spalvų atkūrimą. Prietaiso viduje veikia aštuonių branduolių 64 bitų procesorius „Qualcomm Snapdragon 810“ su „Adreno 430“ grafikos sistema. Išmanusis telefonas turi 3 GB RAM, 32 GB pastovios atminties ir palaiko microSD atminties korteles. Taip pat yra „Bluetooth 4.1“ ir Wi-Fi adapteriai bei palaikomi NFC, GLONASS/GPS ir LTE ryšiai.

Pagrindinis 20,7 megapikselių fotoaparatas naudoja „Exmor RS“ matricą, „BIONZ“ procesorių ir 25 mm plataus kampo objektyvą „G lens“. Kamera gali įrašyti 4K raiškos vaizdą ir turi vaizdo stabilizavimo sistemą „SteadyShot“.

Priekinis fotoaparatas turi 5 MPx „Exmor R“ jutiklį ir 25 mm plataus kampo objektyvą, kuris leis fotografuoti kokybiškas asmenukes net esant blogam apšvietimui.

„Xperia Z3+“ garso kokybės pagerinimui naudoja „High-Res Audio“ ir „DSEE HX“ technologijas.

Įjungus energijos taupymo režimą „Stamina“, 2930 mAh talpos baterijos pakanka iki 17 valandų pokalbio arba iki 590 valandų budėjimo režimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(25)
(1)
(24)

Komentarai (6)