Šis tas išskirtinio: „Sharp“ išmanieji telefonai vaizdus įrašinės 2100 kadrų per sekundę sparta! (Video)  (3)

Rinkoje yra išmaniųjų telefonų, kuriais galima įrašyti vaizdą „slow motion“ režimu 120 ar 240 fps sparta. Ką pasakytume sužinoję apie galimybę įrašinėti vaizdo įrašus 2100 fps?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sharp“ pristatė tris naujus išmaniuosius telefonus: „Aquos Zeta“, „Aquos Xx“ ir „Aquos Serie“. Kiekvienas jų pasižymi galimybe įrašyti ir atkurti vaizdo įrašus 2100 kadrų per sekundę sparta! Palyginus su kitais telefonais, kurie pajėgūs fiksuoti didžiausia 240 fps sparta, tai yra labai daug. Tačiau pasirodo, už to slypi tam tikras triukas.

Iš tikrųjų nauji „Sharp“ išmanieji telefonai visai nefiksuoja vaizdo įrašų fiksavimo 2100 fps sparta. Tai apie ką tada kalba ir kaip visgi tas veikia? Pasirodo, japonai pritaikė specialų programinį sprendimą, kuris leidžia uždėti ant pirmųjų kadrų tolesnius kadrus. Visi trys išmanieji telefonai gali įrašinėti vaizdo įrašus maksimaliai 210 fps ir 10 kadrų ant kiekvieno jų uždėjimas suteikia 2100 fps spartos efektą. Deja, įmanoma tik FWVGA (854 x 480 pikselių) kokybė. Taip pat prieinamas ir kitas įrašymo režimas – 120 fps (leidžiantis matyti 1200 fps), šiuo atveju full HD kokybės. Įrašymų bandymus galima pamatyti šiuose vaizdo įrašuose:

„Sharp Aquos Zeta“, „Aquos Xx“ bei „Aquos Serie“ prekyboje Japonijoje pasirodys artimiausiu metu, o premjeros Europoje tikėtis neverta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai (3)