Vokiečiai pareiškė, jog Rusijos tankas „Armata“ pagamintas pagal atmestus Vokietijos brėžinius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

leksas 2015-05-31 21:55
Iš kur tas pyktis ant tų rusų? Pastoviai matau lietuvių, taip, tos ne ką labiau už Rusiją pažengusios mažytės ir silpnutės šalies piliečių komentarus kur pastoviai pilamos pamazgos ant Rusijos. Argi ne juokinga? Aš norėčiau savo dideliam kaimynui palinkėti atsigauti po komunizmo epochos ir palaidoti sovietinę kultūrą. Kiekviena šalis kuri išliko iki mūsų laikų turėjo juodų istorijos tarpų. JAV- dvi branduolinės bombos ant Nagasakio ir Hiroshimos, Vokietija- nacizmas ir žydų deginimas, Anglija- koloniniai karai ir vietinių gyventojų pavergimas. Parašiau šį komentarą ne su tikslu įrodinėti savo tiesą, bet tiesiog nebūti šališku. Gal visos, šiame margame pasaulyje esančios, tautos pasimokys iš savo istorijos, gal 22 amžiuje prasidės žmonijos aukso amžius? O gal atvirkščiai?
mirtis 2015-05-31 22:16
Neprasides, kol zmones bus miego busenoj, prosvaistes matosi siektiek, tik labai jau menkos. Gaila kad zmones tokie kvaili...
Rukis 2015-05-31 22:44
Nemanau kad kas nors pyksta ant rusų tautybės žmonių, tuo tarpu mūsų pyktį ant Rusijos Federacijos piliečių galima pateisint. Juk Rusija skelbiasi esanti demokratija, tai žmonės palaiko savo valdžią, leidžiasi kvailinami ir maitinami imperinėmis ambicijomis, kurios sukelia komjaunuoliams erekciją. Pamazgos bus pilamos tol, kol patys Rusijos Federacijos piliečiai nepanorės keistis. O kalbant apie žmonijos aukso amžių ir ilgalaikę taiką, tai būtent tokios šalys kaip Rusija, Š. Korėja ar Islamo valstybė užkerta kelius tai mums, kaip tobuliausiam gamtos kūriniui, pasiekti. Kol visi drauge neatsisakysim kažkokių istorinių, etninių, ekonominių ir kitų pretekstų žudyt vienas kitą, tol nebus taikos žemėj. O žiūrint į žmonijos prigimtį galima teigti jog to niekada nepasieksim neturėdami bendro priešo.
immortallt 2015-06-01 16:44
Šiaip Lietuva už Rusiją labiau pažengę. Atmesk Rusijos BVP sukuriamą naftos ir dujų industrijos, padalink per gyventoją ir tada BVP/capita lygiuosis Rusija į Afrikos šalis. Rusija baigia iššvaistyti savo augimo potencialą.
mindebuc 2015-06-01 18:38
Šiaip tai JAV, Vokietija ir Anglija viską ką surašei darė seniai. Rusai, tuo tarpu, vis dar tą patį tebedaro. Šiaip tai linkėk nelinkėjęs, tam tikri dalykai Rusijoj paprasčiausiai nesikeičia. Ir be to, kaip kad čia vienas žmogus sakė, ant rusų tautybės asmenų niekas nestumia, tiesiog stumiama labiau ant Rusijos piliečių (kas jau gaunas truputį kitas dalykas) ir ant Rusijos valdžios. Tiesa, mano pačio nuomone, pasikeitė žmogus, sėdintis prie "Katė" vartotojo. Anksčiau komentarai kažkaip logiškesni būdavo, dabar visai nesąmonė pasidarė. Šiaip tai, jei rusai nekopijuoja, tada aš burtininkas.
Charger 2015-06-02 04:18
Man tai Kate asocijuoasi su google .... tipo paskaitai belekoki straipsni ... PC / Politika / Literatura / Grozis / Auto .... uzeini i komentarus ir matai Kate, nes Kate zino atsakymus i visus klausimus. Turiu 3 favoritus cia: Arns , Vytautas80 (or wtw) ir Kate. As suprant, kad jus megstat trolint ... nu, bet ne ant tiek ... Ta prasma axujielybe irgi turi ribas :|