Prekyboje pasirodė kvadkopteris, skirtas visiems auksarankiams (Video)  (0)

Kinijos kompanija „DJI“, kuri specializuojasi dronų gamyboje, pradėjo prekiauti „Matrice 100 modeliu“. Naujasis kvadkopteris skirtas programuotojams bei kūrėjams ir leidžia testuoti naujus procesorius, jutiklius ir kitas detales.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įrenginys neturi jokių dekoratyvinių elementų ir yra pajėgus su 1 kg apkrova skraidyti apie 20 minučių. Be to „DJI“ pasiūlys ir kitą intriguojančią naujovę – įrenginį „Guidance“, kuris padės dronams išvengti susidūrimų ore. „DJI“ kompanija „Guidance“ prietaisą vadina pirmuoju komerciniu įrenginiu, skirtu išvengti susidūrimų ore. „Guidance“ pritaikyta stereo kamerų ir ultragarso jutiklių sistema, kuri leidžia aptikti bet kurį objektą 20 m spindulio diapazone. Taip pat sistema suteiks kvadkopteriui galimybę automatiškai išlaikyti aukštį virš žemės centimetrų tiklsumu. „DJI“ kompanijos atstovas Navjot Singh teigė, jog „Matrice 100“ su prijungtu „Guidance“ prietaisu artėdamas prie kliūties galės automatiškai keisti skrydžio trajektoriją.

Išankstinė prekyba abiem įrenginiais jau prasidėjo. „Matrice 100“ kaina siekia 3299 dolerius, o „Guidance“ – 999 dolerius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(17)
(2)
(15)

Komentarai (0)