Įvardintas „geriausias 2015 m. telefonas pagal kainos ir kokybės santykį“  (3)

„Nokia Lumia 635“ yra vienas populiariausių išmaniųjų telefonų, paremtų „Windows Phone“ operacine sistema. Nepaisant priekinės kameros trūkumo ir tik 512 MB operatyviosios atminties, šis telefonas už pakankamai nedidelę kainą pasižymi tokiomis techninės specifikacijos charakteristikomis, kurių pilnai užtenka daugumos šiuolaikinių uždavinių įvykdymui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią išvadą padarė tyrimų bendrovė „AdDuplex“. „Lumia 635“ telefonas „Mobile Industry Awards 2015“ metu gavo prestižinį „geriausias telefonas pagal kainos ir kokybės santykį“ apdovanojimą.

„Mobile Industry Awards 2015“ teisėjus maloniai nustebino techninės charakteristikos ir funkcijos, kurias „Lumia 635“ siūlo už savo kainą.

„Telefonas „Lumia 635“ tapo bestseleriu todėl, kad „Microsoft“ kompanija pasiūlė naudotojams flagmanams būdingas funkcijas už žemą kainą. Tokios paslaugos, kaip pavyzdžiui, žemėlapiai, kurios „App Store“ kainuoja pinigus, čia siūlomos nemokamai“, – pareiškė vienas komisijos narių.

Pagal „kainos-kokybės“ indikatorių, „Lumia 635“ aplenkė tokius įrengius kaip „Motorola Moto G 4G“ (2014), „Sony Xperia M2“, „Lumia 530“, „EE Kestral“ ir „Acer Liquid E3“.

Tolesnėje nuorodoje galite peržiūrėti „Lumia 635“specifikacijas ir lietuvišką kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(24)
(26)
(-2)

Komentarai (3)