„All-in-One“: kas tai yra kompiuteriai „viskas viename“ ir kada juos verta rintis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bat0nas 2015-06-19 08:59
Tiek daug teksto apie tai, kas ir iš pavadinimo aišku (all in one). Nei pusės žodžio apie plečiamumą, komponentų pakeičiamumą, pritaikomumą konkretiems uždaviniams spręsti, technines savybes ir t.t.
audriusn 2015-06-19 10:07
labai gerai, kai nera noro uzsigriozdint dezem, ir patogiau uz stacionaro darba dirbanti nesiojama.
Simplicity 2015-06-19 14:32
Ką galima parašyti apie tai, ko nėra? Geriausiu atveju, tokiuose kompiuteriuose galima pakeisti ne tik RAM su HDD/SSD, bet ir pagrindinį procesorių. All-in-one perka neypatingų poreikių žmonės, kuriems kompiuteris reikalingas facebooke pasėdėt, filmus pažiūrėt ir muzikos pasiklausyt (Mac'ai dar ir kaip interjero detalės sueina.). Pliusas- 1 kabelis (maitinimo) vietoj atskirų 5 (3 x maitinimo: monitoriaus, garso kolonėlių ir sisteminio bloko, 1 vaizdo, 1 stereo garsiakalbių), o minusas- ganėtinai brangus pogarantinis remontas, nes kaip ir nešiojamų kompiuterių atveju, tokie komponentai kaip GPU, pagr. plokštė ir maitinimo blokas yra nestandartiniai, įprastose parduotuvėse neparduodami.
01 2015-06-19 15:52
Ar makas, ar kito gamintojo, ar all-in-one, ar laptopas ar stacionarus, einama vistiek prie to, kad jei nori neturet jokiu problemų, turi kas 2 ar 3 metus keisti i nauja, t.y. Naudotis tik tiek kiek galioja garantija. Apple tuo poziuriu yra geriausias sprendimas ne del to kad neva ju kokybe geriausia o tik del ju politikos garantiniu laikotarpiu, - arba duoda is karto nauja arba jei taiso tai tikrai operatyviai. O visi kiti sapaliojimai is serijos "sunkiai remontuojami, negalima pasikeisti atskiru komponentu" ir tt, tuoj bus visai nesuprantamas dalykas, nes visi gamintojai daugiau ar maziau prie to eina, nes jiems taip pelningiau ir geriau. Apie vartotoja ir toki dalyka kaip 5 ar 7 metų ilgio vieno produkto gyvavimo cikla jie galvoja maziausiai, nes tai jiems tik nuostolis.