Kelionė į praeitį: išbandykite legendinės MS-DOS naują žaidimą  (2)

XX a. paskutinio dešimtmečio kartos atstovai ir vyresni, kuriems tuomet nusišypsojo laimė turėti asmeninį kompiuterį, su nostalgija prisimena tuometinį žaidimų paleidimo būdą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mėlynas „Norton commander“ fonas, lentelės, valdymas klaviatūros mygtukais, tuo tarpu pelė buvo kažkas neregėto ir keisto. Ir tuomet buvo įsigudrinama taip žaisti be pelės įvairias šaudykles. Studija Vblank Entertainment, sukūrusi veiksmo žaidimą Retro City Rampage DX, savo Facebook paskyroje paskelbė, kad išleis specialiai MS-DOS skirtą šio žaidimo versiją. Pastaroji vadinsis Retro City Rampage 486, o tai akivaizdžiai sufleruoja, kokie bus sisteminiai reikalavimai.

Kūrėjai praneša, kad Retro City Rampage 486 mažų mažiausiai pareikalaus procesoriaus Intel 486, 4 MB operatyvios atminties ir 3,7 MB laisvos vietos duomenų kaupiklyje. Matyt, teks naudoti emuliatorių DOSBox, nors gali būti, kad jis nepadės. Apie MS-DOS žaidimo versijos pasirodymo datą kūrėjai nepranešė.

Kūrėjai didžiuojasi naujojo žaidimo sisteminiais reikalavimais ir mano, kad toks projektas turėjo teisę egzistuoti dar gūdžiais 1989 m. Tie, kas susidomėjo šiuo projektu, gali iš Steam atsisiųsti Windows skirtą versiją.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(11)
(1)
(10)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: