Parodė, kaip atrodys modernus namas už 500 mln. dolerių (Foto)  (4)

Filmų prodiuseris ir nekilnojamojo turto vystytojas Nile‘as Niami ant kalvos Pietų Kalifornijoje pasišovė pastatyti vieną iš didžiausių namų Jungtinių Valstijų istorijoje, skelbia „Business Insider“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spėjama, kad šis nekilnojamojo turto objektas kainuos nei daug, nei mažai – 500 mln. dolerių (458 mln. Eur)– ir neabejotinai taps brangiausiu namu tarptautinėje nekilnojamojo turto rinkoje. Skelbiama, kad statybos bus nebaigtos mažiausiai 20 mėnesių, todėl dar turite laiko sutaupyti reikiamą sumą. Už 9290 kvadratinių metrų ploto objektą atsakingi šiuolaikinės architektūros specialistai „McClean Design“. „Namuose ketiname panaudoti dirbtinę velėną, todėl vejai nereikės vandens“, – „Business Insider“ teigia architektų firmos atstovas. Be 6874 tūkst. kvadratinių ploto pagrindinės rezidencijos bus įrengti ir tris mažesni namai bei specialios patalpos personalui. Pagrindiniuose apartamentuose planuojama itin erdvi drabužinė dviem, keli vonios kambariai, svetainė ir darbo kambarys. Savaime suprantama – įspūdingo dydžio ir grožio baseinas. Dabar linksmoji dalis – įvairiausi patogumai ir malonumai. Įspūdingą sąrašą galima pradėti nuo 30 vietų garažo, teniso korto, sporto salės, SPA centro, keturių baseinų (taip, iš viso planuojami net keturi baseinai) ir baigti vadinamuoju „medūzų kambariu“. Pastarajame netrūks įspūdingo dydžio akvariumų ir specialaus apšvietimo, kuris privers pasijusti tarsi po vandeniu – žiūrint į lubas ir sienas bus galima stebėti tikrą povandeninio pasaulio šviesų spektaklį. Svarstote, kuo galėtumėte pradžiuginti jūsų į šiuos namus aplankyti atvykusius svečius? Ne bėda. Architektai tuo jau pasirūpino. Svečius galėsite pakviesti į 45 vietų kino teatrą, pasiūlyti pažaisti kėgliais, jaukius lošimo namus ir netgi erdvų naktinį klubą. Tik primename – bus įrengti keturi baseinai. Baiminatės, kad neturėsite ramios vietelės pamąstyti apie gyvenimo prasmę? Šiam tikslui idealiai tiks įspūdinga terasa, į kurią pakilsite liftu. Iš ten atsivers kvapą gniaužantys miesto ir vandenyno vaizdai.

Išrašę pusės milijardo dolerių čekį, galėsite susipažinti su kaimynais. Smalsaujate, kas jie? O gi buvusi pirmoji Jungtinių Valstijų ponia Nancy Reagan ir „Tesla Moters“ vykdomasis vadovas Elonas Muskas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(29)
(14)
(15)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: