Kai pelėdą, apuoką ar erelį galima papuošti: „Asus GTX 980 STRIX OC“ (Apžvalga)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

procc 2015-07-14 12:18
Kam rupi tokios apzvalgos? Kas pirks tokias plokstes? O gi beveik niekas... Geriausiu atveju gal tik koks 5% Lietuviu pirks vaizdo plokstes uz 600eur ir pan... Norite daugiau pinigu uzdirbti is tokiu straipsniu? Darykite daugiau apzvalgu su tokiomis detalemis kurias perkda didzioji dauguma zmoniu, t.y. 100-200-300 euru diapazone ir ne daugiau... Sulauksite kurkas daugiau skaitytoju, negu apzvelgdami kosmines kainas kainuojancias dalis kuriu mazdaug beveik niekad nieks neperka lietuvoje...
BC00 2015-07-14 13:31
Kažkada buvo GTX 750 Ti apžvalga, buvo GTX 960 apžvalga, buvo GTX 970, dabar atsirado ir GTX 980. Taip kad visi turėtų būti patenkinti. Jei niekas nepirktų, tai niekas ir neprekiautų. Dėja, yra kiek kitaip.
vanduo4 2015-07-14 18:38
- Tokios apžvalgos skirto ne tau, o tiems kurie suspėja su naujovėmis ir jomis domisi. - Tik nusipirkus visai naują produktą iškyla įvairiausių kabliukų, kurie šalinami po to kai į viešumą išeina trūkumus aprašančios apžvalgos. Pvz.: Žaidimas "Witcher". Ten yra "hair works" funkcija. Kas nežinote, tai skirta įpatingai smulkių objektų detalizacija, kaip tarkim vilko kailis, kuris juda natūraliai papūtus vėjui ir pan. Tai sukuria realesnę aplinką, bet tai reikalauja daugybės resursų. Daug kas pradėjo skųsti, kad jų kompai nepaveža. Tuoj forumuose atsirado patarimai kaip rankiniu būdu sistemoje padaryti pakeitimus, kurie išjungtų "hair works" funkciją. Ir žinai ką padarė ASUS? O gi išleido programinius atnaujinimus, kur nustatymuose šią funkciją gali išjungti vieno mygtuko paspaudimu. - Va būtent dėl to reikalingi detalūs produktų aprašymai. Tai skirta suprantantiems apie ką eina kalba. - Aš turiu GTX970. Vos tilpo į kompo dėžę, netgi truputį reikėjo chirurginio įsikišimo, bet svarbiausia yra tai, kad išėmus GTX 560Ti daugiau nereikėjo nieko keisti. Netgi maitinimo blokas tiko, o grafikos pajėgumai net kelis kartus didesni.
UnstoppGorg 2015-07-15 12:43
Pralinksminot. Senai sedziu su gtx 970 oc ir neuzilgo zadu keist i kazka naujesnio, kadangi sparta ganetinai gera ir nelabai atsilieka nuo gtx 980, tai laukiu kazko naujo. O jus jei iprates prie akmens amziaus, tai nereiskia kad kiti taipat.