Samsung telefonai matuos riebalų lygį vartotojų organizme  (0)

Šiuolaikiniai mobilūs telefonai moka daryti įvairius dalykus. Jie atlieka ne tik komunikacinę ir pramoginę funkcijas, tačiau ir seka vartotojų sveikatą bei fizinį aktyvumą. Tačiau greitai jie galės perspėti apie pavojingą riebalų lygį vartotojo organizme.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puslapio SamMobile teigimu, naujame kompanijos Samsung patente aprašomas metodas, kaip nustatyti riebalų lygį žmogaus organizme, naudojant išmanųjį telefoną. Tam reikalui bus panaudoti visi keturi davikliai, kurie integruoti į mobilaus įrenginio korpusą ir matuojantys medžiagų pasipriešinimą (impedansinė analizė). Taip pat Samsung pateikė paraišką, kuria siekiame užpatentuoti „nematomus“ sensorinius mygtukus, skirtus mobilaus įrenginio valdymui. Tokie mygtukai būtų išdėstyti sensorinio ekrano šonuose. Pavyzdžiui, juos bus galima naudoti žaidimuose, o tai leistų padidinti žaidimo metu gaunamus įspūdžius. Kartu būtų galima valdyti telefono kamerą.

Kada naujosios technologijos pasirodys serijiniuose Samsung išmaniuosiuose telefonuose, kol kas neaišku. Tačiau atsižvelgiant į tai, kaip aktyviai kompanija plėtoja mobilias technologijas, o taip pat fitneso funkcijas, jų pasirodymas neturėtų trukti ilgai.

Priminsime, kad be jau minėtų galimybių Samsung kartu su partneriais kuria net 11K ekraną turintį išmanųjį telefoną, kurio taškų viename colyje tankis sieks 2250 ppi, o tokio įrenginio debiutas laukiamas 2018 m., kaip P. Korėjoje vyks Žiemos Olimpinės žaidynės.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai (0)