Microsoft susidomėjo lietuvių projektu: sulauksime pirmojo lietuviško žaidimo Xbox One konsolėje  (0)

Nepriklausoma Lietuvos žaidimų kūrimo studija „Tag of Joy“ paskelbė, kad 2016 metais planuoja išleisti žaidimą „Monster Buster: Agency“, skirtą Xbox One ir Windows 10 įrenginiams. Tai bus pirmasis lietuviškas veiksmo žaidimas skirtas naujosios kartos Microsoft žaidimų įrenginiui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

UAB Tag of Joy, žinoma kaip novatoriškų papildytos realybės aplikacijų ir žaidimų išmaniesiems įrenginiams kūrėja, tapo viena pirmųjų į ID@Xbox programą priimtų lietuviškų kompanijų. Lietuvių pristatyta „Monster Buster: Agency“ žaidimo idėja ir ankstyvasis prototipas sudomino Xbox platformos savininkus Microsoft ir šie suteikė visus įrankius žaidimo idėjos įgyvendinimui. Pasakodamas apie būsimąjį žaidimą Tag of Joy vadovas Šarūnas Ledas atskleidė, kad „Monster Buster“ žaidimo visata remiasi istorija apie į žmonių pasaulį besiveržiančius monstrus, kurių egzistavimas mūsų realybėje dokumentuojamas straipsniais laikraščių ir naujienų portalų įdomybių skyreliuose, nepaaiškinamais video failais Youtube bei karštomis temomis paranormalių reiškinių mėgėjų diskusijose. „Monster Buster: Agency“ žaidėjas bus įpareigotas suburti specialią komandą, kuri turės kovoti su monstrų invazija, jos padariniais bei aiškintis besiveržiančių padarų kilmę bei įsibrovimo tikslus. Folkloro istorijos, šiuolaikinės fantazijos ir anomalijos, apie kurias esate girdėję interneto užkampiuose (Bermudų trikampis, Vilniaus baziliskas, žalieji žmogeliukai), atgis žaidime ir pateiks įdomius bei neįprastus šių reiškinių paaiškinimus.

Išskirtinė „Monster Buster: Agency“ savybė – apjungtos tačiau unikalios žaidėjo patirtys žaidimą žaidžiant skirtingais įrenginiais. Žaidėjai rinks monstrus, tyrinės, kovos, meistraus, prekiaus ir strateguos įnirtingose kovose. Žaidžiant išmaniuoju telefonu žaidimas labiau remsis strateginiais sprendimais ir planavimu, tuo tarpu Xbox One bei asmeninių kompiuterių žaidėjų lauks greitesnis, į veiksmą ir žaidėjo įgūdžius orientuotas žaismas.

Xbox One bei asmeninių kompiuterių žaidėjai taip pat galės žaisti kelių žaidėjų režimą internetu arba su draugais viename ekrane, o mobiliųjų telefonų savininkai galės įsivelti į monstrų medžioklę tikrame pasaulyje, naudodamiesi papildytos realybės skeneriu. „Monster Buster: Agency“ pateiks unikalias mechanikas skirtinguose įrenginiuose, atsižvelgdamas į žaidėjų pomėgius – žaisti įdomu bus ir gulint ant sofos, ir vaikštant mieste! Tai milžiniškas atviras žaidimo vaidmenimis pasaulis (angl. MMORPG), kuriame žaidėjas gali įprasminti savo galią ir pranašumus nepriklausomai nuo to, ar jo rankoje telefonas, ar žaidimų pultelis.

Jau dabar kiekvienas Windows Phone savininkas gali pamatyti nedidelę „Monster Buster“ pasaulio dalį, atsisiųsdamas ir žaisdamas vieną iš geriausiai vertinamų Windows Phone 8 žaidimų vaidmenimis – „Monster Buster: World Invasion“ (http://www.windowsphone.com/s?appid=69d9c0db-6981-44ed-96b8-ffa0af5bae03).

„Monster Buster: Agency“ Xbox One ir Windows 10 platformas pasieks 2016-ųjų metų antroje pusėje.

***

„Monster Buster“ tinklalapis: http://www.monster-buster.com/

„Monster Buster: World Invasion“ WP8 telefonams: http://www.windowsphone.com/s?appid=69d9c0db-6981-44ed-96b8-ffa0af5bae03

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(0)
(9)

Komentarai (0)