Luhansko separatistai ginklus iš žaidimo Battlefield 3 rodo kaip amerikietiškus (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Talkatif 2015-07-23 21:05
Kur mūsų mylimų kremlinų komentarai? Nušvieskit!
jull 2015-07-23 21:40
Nu klounu klounai... Siaures korejos kukulis su svita rusu idealas turbut, tai neuzilgo medvedevas turetu kosminej ekspedicijoj i saule nakti dalyvaut. Kazin, kasnors yra ivertine kokias pasekmes sukelia oficialiu pranesimu ir ziniasklaidos pavertimas fantastikos kuriniais ir kurejais? Mano manymu tai turetu turet kazkoki neigiama poveiki, man asmeniskai siuo metu net mintis nekyla priimt kazkoki rusu paskelbta "fakta" kaip atitinkanti realybe, viska reiketu tikrint.
Simplicity 2015-07-23 21:58
Juokitės kiek tik norit. Šitas STINGERIS yra skirtas vidaus vartojimui ir visokių HTB, PTP žiūrovams suėjo labai skaniai. Vatinukai internete nesėdi ir Kiseliovo žinių nekvescionuoja. Jei vienas kitas ir sėdi internete, tai tik tam, kad savo stovyklą apgintų.
Justas777 2015-07-23 22:04
Justas777 2015-07-23 22:29
va va prasideda.. komentarus jau trinat? o kaip kiekvieno asmenine nuomone? kodel as negaliu issakyt ka galvoju? Matosi ir sitas puslapis parsidave, nes jei ne kiekviena tai kas antra diena antirusiskas straipsnis technlogiju portale. maladiec
Dannas3 2015-07-23 22:30
Kodel 95 proc vatinukai tokie nuobodus? Siuo atveju pliusas Arnui, kuris yra visai kito levelio
Dvigubas nulis 2015-07-23 22:59
Ponaiti, kai pradėsit į temą rašyt, o ne penkias off-topic'ų temas parašyt vienoj žinutėj, kad prasidėtų fleimas ne į temą, pranešimai bus paliekami. Kai bus tema apie e(-i)migrantus, off-topicas nebus rašymas apie e(-)migrantus. Kai bus tema apie Grybauskaitę, off-topicas nebus rašymas apie Grybauskaitę. Kai bus tema apie gėjų santuokas, off-topicas nebus rašymas apie gėjų santuokas. Kai bus tema apie lietuviškas algas, off-topicas nebus rašymas apie algų palyginimą. Kai bus tema apie Lietuvos nepriklausomybę, off-topicas nebus rašymas apie nepriklausomybę. Dar vienas toks pranešimas, tai ne tik, kad užblokuotas vartotojo vardas, bet tikriausiai nebus apsieita ir be IP blokavimo, kai absoliučiai nėra elementarios bendravimo kultūros.
Ernestass 2015-07-23 23:06
O ką norite išgirsti? Pasaulis nėra juodai baltas ir visi nesamones daro.
Pjovėjas 2015-07-24 08:45
Aš nesu ginklų žinovas, tai prieš ką nors rašydamas norėčiau pasitikslint vieną smulkmeną: o gal battlefield padarė labai realistinius savo ginklų modelius? T.y. jie vizualiai atitinka realiai naudojamus ginklus tada nuotraukoj melo gali ir nebūt
mnv 2015-07-24 09:04
O tu straipsnį skaitei bent? Nesimato.
Pjovėjas 2015-07-24 09:15
Gal ir taip, mano iš esmės klausimas ir yra: kiek jis ten žaidime atitinka realų įrenginį. Be to, neaiškiai parašyta "viršutinės dalies nebuvimas". Kas tai? žaidimo paveiksliuke pačioj apačioj yra "viršutinė dalis", kurios nėra suklastotoj nuotraukoj. Tai kaip suprantu, žaidime jis net tikslesnis? Vadinasi klastojo ne vien pagal tą žaidimą, o tiesiog rankiojo iš kažkur po gabaliuką?
Pumper 2015-07-24 09:22
Ko čia dar galima nesuprasti? Ruskeliai net nežino, kas turi būti parašyta ir kaip jis išvis realiai atrodo, todėl ir susimovė.
Pjovėjas 2015-07-24 10:33
džyzus, aš kartais rodos turėsiu sutikti su arnu Vos tik pamatot apie rusija tuoj kažkokia marška uždengia akis ir nematot apie ką žinutėje rašoma 9PS šiaip dažnai su juo nesutinku Pakartosiu: Be to, neaiškiai parašyta "viršutinės dalies nebuvimas". Kas tai? žaidimo paveiksliuke pačioj apačioj yra "viršutinė dalis", kurios nėra suklastotoj nuotraukoj. Tai kaip suprantu, žaidime jis net tikslesnis? Vadinasi klastojo ne vien pagal tą žaidimą, o tiesiog rankiojo iš kažkur po gabaliuką? Patikslinsiu: jei žaidime vaizdas tikslesnis, tai nuotrauką paties daikto iš kažkur kitur ėmė, o tik užrašą iš battlefield? Ar vis tik daikto nuotrauka tikra, tik nifiga ne amerikietiška? Tada būt smalsu, kokio ginklo. Žodžiu norėtųsi išsamesnio straipsnio o ne vien panašiai, kaip filmuose klaidelių vaizduose ieškot
langas 2015-07-24 10:54
Yra keleta detalių kas parodo, kad tai netikras: 1. jau minėtas neteisingas užrašas 2. STINGER niekada nededamas į medines dėžes o specialias metalines. Vatnikas aišku sakys specialiai amerikonai medinėse dėjo, kad niekas neatpažintu bet tada klausimas kam amerikonai dėjo į "maskuojamas" medines dėžes ir savo inicialus visur priraišiojo ant jų 3. Matoma akivaizdi išorinė suvirinimo siūlė nu kur tikrai originalas neturi. Niekas taip nevirina Aš išvis asmeniškai manau, jei jie būtų traukęsi ir dar spėjo minu ir granatu priruošti visur tai gal tikrai būtų spėję ir sunaikinti tuos ginklus patys, o ne palikti visiem kas netingi susirinkti
Simplicity 2015-07-24 11:14
Pagal gabaliuką niekas ten nieko nerankiojo. Suvirino daiktą panašų į "STINGER", kad būtų galima per PTP ir HTB žinias parodyt. Žiūrovai suvalgys, suvirškins ir vis labiau susitaikys su transliuojama mintim, kad amerikiečiai nori rusus užpult ir išžudyt. (Čia kaip lietuviška propaganda "rusai puola".)
min 2015-07-24 13:13
Cia gerai paaiskinta apie ta "stingeri"
Niko 2015-07-27 11:54
Gi rusijoje brolis nužudė brolį, nes kiseliovo tv stipriai paskalavęs smegenis, įtikėjo, kad jo brolis - cžv agentas... Tai sakyčiau, kremliaus sekamos pasakos, net labai stiprias pasekmes sukelia. Siūlyčiau VISIEMS, kas esate paveikti, ar pažįstate kąnors praplautomis smegenimis kremliaus propagandos, rašykit pareiškimą į tarptautinį teismą, už propagandos žalojamą psichiką, galima prisiteisti iš rusijos ne vieną milijoną.
Niko 2015-07-27 12:03
Pagaliau! Reikia tvarką forume palaikyti, ateini norėdamas konstruktyviai padiskutuoti tam tikra tema su protingais žmonėmis, o tenka susidurti su trolių absurdais, off topicais, įžeidimais, bei klausytis koks fašistinis blogis yra vakarai, Lietuva ir technologijos.lt, nes nepalaiko rusijos agresijos. Atsibodo jau! Sorry, už pačio off topic, bet troliai komentaruose vienintelė, bet laaabai rimta šio portalo problema, tad tik norėjau paskatinti toliau imtis iniciatyvos ir vėl pagaliau komentarų skilti paversti konstruktyvių diskusijų vieta.