Rusijos fiasko: demonstruojant raumenis – per plauką nuo katastrofos (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Niko 2015-07-28 21:13
Arns 2015-07-28 21:16
Rusijoje
Niko 2015-07-28 21:18
Na dar neteko matyti niekur pasaulyje, kad parado metu, vos nesusprogdintų visų žiūrovų, tai taip, tokia situacija yra atsitikusi tik rusijai. Apskritai - parado metu sprogusi raketa tai tik rusijos unikalus nemokšiškumas. Jau kokį ketvirtą kartą, na bet pakartosiu, kad visos raketos sprogsta, tik vieniems per pratybas, kitiems parado metu.
Justas777 2015-07-28 21:38
Redaktoriams ir komentatoriams: pries juokdamiesi is kitu isitikinkim kad pas mus tokie patys dalykai nevyksta: http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/li ... -56-518497
Arns 2015-07-28 21:43
Trūkt už vadžių ir vėl iš pradžių, mielasis kolega, gal vėl teiktumėtės prisiminti kuo gi skiriasi paradas nuo treniruočių? Ne, nebejuokinkim skaitovų su pasakomis apie drugelius, kalbėkime apie konkrečius techninius veiksmus, kuo tai skiriasi ir kaip vienu ar kitu atveju galima išvengti štai tokių epizodų.
Marius.brn 2015-07-28 22:46
Nesu nei raketų, nei kariuomenės specialistas, bet atsakomybės nematau jokios, tokiuose veiksmuose, kai yra reali grėsmė civiliams. Bet ką tau, vatnikui, suprasti - juk jūs garbinat aukštesnes jėgas, kur žmogus stovi po visais didžiais valstybės tikslais ir yra tik mėsos gabalas. Juk gi bandai lyginti treniruotes toli nuo kranto su paradu prieš šimtus civilių. Kariai ant denio žino savo statusą ir riziką, o civiliai atėjo tik į eilinį sovietinį birkos dydžio demonstravimo kontestą prieš save patį ir vos nebuvo nusprogdinti. Už ką tuos civilius sprogdinti, net jei jie yra ir vatnikai?
Arns 2015-07-28 22:58
. Pasekmės nesėkmės atveju žinoma kiek didesnis, kaip sakiau, pilna renginių ar įvykių kai dar mažiau saugumo, kaip pvz oro šou. Žinoma akrobatiniai manevrai atliekami toliau nuo žmonių, bet visviena netoli ir pilotai dažnai turi iki paskutinės minutės nukreipinėti lėktuvą nuo minios. AR ponulis piktinatės tokiu neatsakingumu?
Marius.brn 2015-07-28 23:29
Kas šneka apie suklydimą? Visur nutinka visko. Aiškiai pasakiau - viename video aiškiai galimai rizikuoja civiliais ir kariais, kitame, nebent profesionaliais kariais, kurie žino kur dirbą. O dėl akrobatinių skrydžių, tai nežinau, jei akivaizdžiai rizikuoja, tai taisyklės galioja tos pačios, bet ar kažkas rizikuoja? Aš ne specialistas ir į tokius renginius nevaikštinėju. Bet gerai žinau, kad nekontroliuojami sprogmenys yra daug sunkiau suvaldomi suveikę netinkamai, nei tam paruošta technika, kaip akrobatiniai lėktuvai, kuriuos tiesiogiai valdo profesionalus žmogus, turi geresnes galimybes išvengti, tarkim, žiūrovų aukų. Tai kad, išimčių nedarau niekam, Arnuti.
Arns 2015-07-28 23:42
Mariuk, ir raketos kontroliuojamos. Netinkamai suveikęs naikintuvas gali laisvai nukristi ant minios žmonių (ir ne vienas aviašou taip yra pasibaigęs). Nekontroliuojamos raketos irgi nepaliekamos bet kaip pabaigti kelionę ar neįsijungus varikliui nukristi ir detonuoti.
Charger 2015-07-29 03:12
^ vel sitas sizofrenikas jauciasi uzkalbintas ? Nekreipkit Jus i ji demesio ... su juo kazka kalbet tai tas pats kas nebyliais grupe sukurt (nebyliu izeist nenoriu, jei kas isizeidet atsiprasau)
Marius.brn 2015-07-29 08:18
Atsitiktinai, esant kažkokiam sutrikimui, detonuotos raketos yra valdomos? Kaip abiejuose video? su drugelių sieteliu gaudysi? Kaip manai nuo ko daugiau mirė žmonių? Nuo netyčia nukritusių lėktuvų aviašou ar savaime susprogusių sprogmenų? Skirtumą jauti?
Arns 2015-07-29 08:30
Prašom, pateik statistiką, už visus savo draugelius kiečiau atstovėtum šioje diskusijoje Ak tiesa, mariukas mielai į šią statistiką įtrauktu ir savadarbes bombas, tik deja apie raketas ir jų detonavimą mažai domėjęsis, kad suprastu kas yra kas. P.S tai ką matai abiejuose video, tai pažeistos raketos skystojo kuro talpyklos dega (ir iš vis, per paradus ar tiesiog planinius testus jos paleidžiamos be kovinės galvutės) P.S.S Tikiuosi į fejerverkų rimtus šou niekad nevaikštai, ten irgi jei kas negerai, raketa skries bet kur
Niko 2015-07-29 09:52
Ką galima kalbėti su arns, jei jam profesionalų pratybos, kur profesionalai susirinkę savo noru, žino ką daro, yra lygiai tas pats, kas vos nesusprogdinti nieko dėtų civilių, kuriems visiškai nusispjaut ant tų raketų, žmonės atėjo į šventę, yra priversti žiūrėti ruselių bandymus nuslėpti savo impotenciją ir vos nesusprogdinami į gabalus, bei spalvoti fejerverkai jam prilygsta karinėms raketoms. Vatnykai delfi taip nenusikalba.
Arns 2015-07-29 10:29
Šiame portale labiau už tave nusikalbančio net nėra. Va nebent Marių į kompaniją gali pasiimti. Abu kaip nesidomintys ir nematantys nieko įdomaus tokiuose renginiuose, labai aktyviai aiškinate kas ir kaip.
Niko 2015-07-29 11:38
Ir vėl tą patį, klounas, paisto. Nesuprantu, kodėl administracija jo neblokuoja už forumo teršimą, visgi technologijos.lt skirtas intelektualesniai bendruomenei, o su šituo veikėju kalbant, atrodo lyg kalbėtum su užsispyrusiu pradinių klasių mokinuku, diskusijos su juo - 0.
Marius.brn 2015-07-29 18:44
kuras irgi yra detonuojamas tavo žiniai. Nesvarbu kokio tipo sprogstamoji medžiaga. Nes nė karto neminėjau, kad sprogo raketos užtaisas.
Marius.brn 2015-07-29 18:52
Tiesiog negali nekreiti dėmesio, kai žmogus, šneka kaip protingas, bet kartais visiškai be jokio common sense.
Nojus 2015-07-29 19:20
Jooo...analogov nie v mirie. Vatos norėjo kaip geriau,bet gavosi kaip visada. Šįkart Dievas pagailėjo vatnykų,nukreipdamas raketą tolyn nuo spoksotųjų. O galėjo baigtis kaip su podvodke. Kenigsberge net nebeleido šaut,nes ten spoksojo pats chanas Putka.Užteko chanui tik paspoksot į atidarytas skyles .
Arns 2015-07-29 19:26
Mariau, tema jau senai nusukta į šoną, ir tu sėkmingai suki ją dar toliau. Va paaiškėjo jog kuras detonuoja, ajajai, motosporte viskas SPROGSTA! Ir tie niekšai šalia žmonių su tokiais sprogmenimis važinėja! Tai yra karinis renginys. Saugumo buvo imtasi. Bet kadangi pripažinai jog nevaikštai į jokius rimtus renginius, tau nesuprasti elementaraus dalyko, kad sustyguoti iki 0 pavojingumo neįmanoma nieko. Nuėjęs į tą pačią Vilniaus fajerijos šventę stebi pavojingą šou su sprogmenimis ir raketomis. Ir jei ten kas sprogtu, nėra garantijos kad niekas nenukentėtu. Bet rizika maksimaliai mažinama nukreipiant sprogmenis nuo žmonių, atitraukiant maksimaliu tolumu, dirba tik profesionalai su išbandyta įranga ir detaliai sustyguota programa kas ir kaip...
Marius.brn 2015-07-29 22:50
Še, ir tu pasidžiauk 17 gurėvičium eksponuojamu, gal ramesnis būsi