Tokio naudotų automobilių kainų šuolio nesitikėjo niekas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

laimukaszz 2015-07-31 20:43
auto pardavejai vejus galvoje vejus ir gaus, sumazejo prekyba, ju bedos, uzsikele kainas naudotam sektoriui tokias kad galvoja praslys, nepirks atpigs ko cia pergyvent:-)
Arthuras 2015-07-31 20:54
Šiaip jau Lietuvoje naudotų automobilių kainos lyginant su Vokietija - mažos. Bet. Deja. Dėl liūdnos priežasties - suvežamas visas šūdas, kuris net Vokietijoje kainuoja dar pigiau. Tai, kad naudoti automobiliai pabrangtų - nedidelė bėda. Bet tik tada, jei pakiltų jų kokybė...
Talkatif 2015-08-02 09:11
Artūrai, lygink tokių pat prekių kainas. Perpardavinėjant auto iš vokiečių jo pardavimo kaina Lietuvoje nebus mažesnė už nupirkimo kainą
immortallt 2015-08-02 12:01
Verslas turi užsiimti labdara! Bent jau taip kai kurie čia mano. Pvz. mokėti algos daugiau, nei užsidirba.
aurimokas 2015-08-02 12:21
Atlyginimai lyginant su Vokietija irgi maži. Your argument is invalid.
Simplicity 2015-08-02 12:51
Į Lietuvą kaip vežė lavonus, taip ir toliau veža. Tik tiek, kad kaip ir gėlių ar paslaugų atveju, taip ir čia kainos po euro įvedimo pakilo. Dažytojai, kėbulistai pradėjo kainas eurais apvalint, tai tas apvalinimas ir galutiniam rezultate atsispindi. Pridėk dar tas "bereikalingas išlaidas", kurios atsirado dėl visokių reikalavimų, kad automobilis būtų TA praėjęs (kaip žinia, į pakišas Tuvlitos vyrai nespjauna) ir kainų padidėjimas jau nestebins. p.s. Galėtų Seimo galvos ridos klastojimą, saugos priemonių apgavikus ir defektų slėpimuą priskirt nusikaltimams ir tokiems pažeidėjams taikyti BK. Kainos europietiškų neaplenktų, bet pasibaigtų visokie fokusai ir būrimai.
Pumper 2015-08-02 13:00
Ir? Ne atlyginimuose esmė. Perka perekupai iš vokiečių ir parduoda Lietuvoj pigiau, nei vokiškuos skelbimuos pardavinėjamos analogiškos auto. Tai akivaizdu, kad pigumas ne iš atlyginimų, o iš to, kad metalo laužą pas mus suveža, pablizgina, ribą "pataiso" ir pardavinėja, kaip ale geras. Todėl ir mažos kainos - turi bent 50 proc. išaugti, kad auto kaina atitiktų tai, ką kalba perpardavinėtojai (seniukas sekmadieniais į bažnyčią išvažiuodavo - laikė garaže ir pan.).