„DJI Phantom 3 Standard“: pristatytas naujas dronas pradedantiesiems (Video)  (0)

Dronų gamyboje besispecializuojanti „DJI“ kompanija pristatė naują modelį „DJI Phantom 3 Standard“. Naujasis dronas, skirtas pradedantiesiems asmenims, turi integruotą kamerą ir yra prieinamas už pakankamai patrauklią kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmieji „DJI Phantom“ dronai buvo skirti „GoPro“ kameroms. Tai vieni pirmųjų įrenginių, inicijavusių tokio tipo įrangos madas. Šiuo metu „DJI“ stengiasi atsiskirti nuo „GoPro“ ir siekia savo įrenginiuose integruoti kameras. Be „DJI Phantom 3 Professional“ ir „Advanced“ dronų kompanijos pasiūloje dabar yra ir „DJI Phantom 3 Standard“ modelis. JAV įrenginys kainuos 799 dolerius (be mokesčių), o Europoje 919 eurų.

„DJI Phantom 3“ sveria 1,2 kg. Dronas pasiekia iki 57 km/h greitį, turi integruotą akumuliatorių, kuris užtikrina 25 veikimo minutes, o jo pasiekimo diapazonas yra 1 km. Įmontuota kamera įrašo full HD vaizdo įrašus 30 kadrų per sekundę sparta. Dronas taip pat leidžia užfiksuoti 12 Mpix skiriamosios gebos nuotraukas. Įrenginio valdymas įgyvendinamas išnaudojant 5,5 GHz dažnio radijo jungiamumą. Taip pat įmanoma yra pasitelkiant specialią skaitmeninę programėlę ir Wi-Fi vaizdų peržiūra išmaniajame telefone.

Šis įrenginys kainuoja apie 200 eurų mažiau nei geresnė versija, tačiau „DJI Phantom 3“ parametrų pilnai užtenka nuotykių filmuojant pasitelkus droną pradžiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(20)
(4)
(16)

Komentarai (0)