„Windows 10“ populiarėja žaibiškai: bus geriausia „Microsoft“ OS?  (39)

Nors operacinės sistemos „Microsoft Windows 10“ galutinė versija oficialiai buvo pristatyta vos prieš keletą dienų, ji jau dabar užima pastebimą rinkos dalį. Vien per pirmąją parą po anonso ši programinė įranga buvo įdiegta daugiau nei į 14 milijonų kompiuterių visame pasaulyje. Atrodo, kad naujiena ne tik pakartos „Windows 7“ sėkmę, bet ir pranoks ją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Svetainė „StatCounter“ paskelbė įdomų grafiką, kuriame „Windows 10“, šio straipsnio rašymo metu, jau užėmė 3,1 proc. operacinių sistemų rinkoje ir nesiruošė sustoti. Atrodo, kad 3,1 proc. nėra daug, bet viskas pasaulyje reliatyvu – nepaisant trumpo gyvavimo, naujajai OS jau pavyko aplenkti gana populiarias sistemas „Windows Vista“, „Chrome OS“ ir „Linux“.

Tikimasi, kad per savaitę „Windows 10“ gali lengvai aplenkti „Windows 8“ ir net pasiekti „OS X“ lygį, kurios populiarumas pastaraisiais metais turi tendenciją mažėti.

Žinoma, iki „Windows 7“ arba „Windows 8.1“ sėkmės naujajai „Microsoft“ operacinei sistemai dar toli, bet dėl paprasto ir nemokamo atnaujinimo proceso „Windows 7“, 8 ir 8.1 savininkams, laikui bėgant, ji populiarumu gali pranokti savo pirmtakes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(45)
(6)
(39)

Komentarai (39)

Susijusios žymos: