Judantis paveikslas: nepakartojamas grožis už nepakartojamą kainą (Video)  (0)

Atsibodo statiški paveikslai, kabantys svetainėje, virtuvėje ar įmonės priimamajame? Nyderlandų menininkas, dizaineris ir inžinierius Zelfas Koelmanas turi ką jums pasiūlyti: magistro studijas Eindhoveno universitete bebaigiantis jaunuolis kuria ferofluidų pagrindo paveikslus „Ferrolic“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, nežinia, ar paveikslas – korektiškas pavadinimas Z. Koelmano gaminiams: iš tikrųjų tai yra akvariumą labiau primenanti puošmena, kurioje vietoj žuvelių plaukioja gyvus sutvėrimus primenantys ferofluidai, o jų plaukiojimo kryptį valdo galingi elektromagnetai.

Z. Koelmanas tvirtina, kad šie papuošimai yra visiškai begarsiai, nes juose nėra jokių judančių mechaninių detalių. Juose rodomą vaizdą galima koreguoti ir patiems – paveikslai yra su „Wi-Fi“ ryšio galimybe, o rodomas vaizdas yra programuojamas pagal savininko pageidavimus. Taigi, jeigu tik yra noro – „Ferrolic“ iš abstrakčių judančių kleckų akvariumo gali tapti ir neįtikėtinai stilingu laikrodžiu, ir užrašus rodančia „reklamine lenta“.

Kol kas Z. Koelmanas „Ferrolic“ siūlo tik labai nedideliais kiekiais ir tik išskirtiniams klientams: pirmieji 24 tokių paveikslų egzemplioriai bus skirti tik tiems, kurie dėl šiuolaikiškos estetikos nepagailėtų 7500 eurų.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(39)
(2)
(37)

Komentarai (0)