Prognozuojamas „iPhone 6S“ fiasko: nulinis ir net neigiamas pardavimų augimas  (0)

Garsi analitinė kompanija „KGI“ prognozuoja nulinį ir net neigiamą „iPhone“ įrenginių pardavimų augimą ketvirtajame šių metų ketvirtyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Specialistai įsitikinę, jog per nurodytą laikotarpį „Apple“ galės parduoti apie 65 – 75 mln. (palyginimui: praeitais metais tokiu metu buvo parduoda 75,5 mln „iPhone) išmaniųjų telefonų. „KGI“ kompanijos ataskaitoje pažymima, jog „iPhone 6“ ir „iPhone 6S Plus“ gali tapti pirmaisiais „S“ serijos modeliais, kurie nebus tokie populiarūs, kaip jų pirmtakai.

Savo prognozes „KGI“ kompanija formuoja remdamsi dviem prielaidomis. Visų pirma, šiuo metu Kinijos ekonomika išgyvena ne geriausius laikus, o būtent Kinija yra labai svarbi „Apple“ rinka. Antra, pagrindinė naujų išmaniųjų telefonų savybė „Force Touch“ gali nesudominti naudotojų taip, kaip to tikimasi.

Šiuo metu nėra nieko įspūdingo tame, ką siūlo „Force Touch“. Ši technologija jau naudojama „Apple Watch“ išmaniajame laikrodyje ir „MackBook“ kompiuteryje, tačiau neturi daug teigiamų atsiliepimų. Dėl šitos priežasties neesame įsitikinę, ar „Force Touch“ galės lemti pakankamą naujų „iPhone“ modelių pardavimų augimą, – pranešama „KGI“ ataskaitoje.

Reikėtų prisiminti, jog kartu su „iPhone 4S“ buvo pristatytas balso asistentas „Siri“, o „iPhone 5S“ telefone pirmą sykį pasirodė pirštų atspaudų skaitytuvas „Touch ID“. Pažymima, jog analitikai gali nepakankamai įvertinti „Force Touch“ galimybių „iPhone“ įrenginiuose, mat ši technologija pajėgi reikšmingai pagerinti išmanaus telefono našumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: