„Apple“ sugalvojo, kaip patobulinti „iPad“: jis taps pažangiu darbo instrumentu  (0)

Šią savaitę „The Wall Street Journal“ pranešė apie naują „Apple“ kompanijos iniciatyvą. Ne paslaptis, jog keletas paskutinių ketvirčių brangesnių planšetinių kompiuterių pardavimai palaipsniui mažėja. Ši tendencija neaplenkė ir „iPad“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant Timo Cooko pareiškimų, „Apple“ vėl stengiasi pakelti savo planšetinių kompiuterių pardavimus. Šiam tikslui inicijuojama nauja mobilių partnerių programa „Mobility Partner Program“.

Šios naujos programos rėmuose „Apple“ bendradarbiaus su daugiau kaip 40 stambių į technologijas orientuotų kompanijų. Pagrindinė užduotis – paversti „iPad“ patogiu ir funkcionaliu darbo įrankiu, kuris atkreips verslo klientų dėmesį. Kol kas detalesnės informacijos apie šią iniciatyvą praktiškai nėra. Šiai akimirkai net nėra žinomas visas kompanijų, kurios dalyvaus „Apple“ programoje, sąrašas. Tačiau kai kuriuose šaltiniuose yra užuominų, jog tarp partnerių yra „Xero“, „Revel Systems“ ir „ServiceMax“.

Pranešama, kad šiuo metu „Apple“ kartu su partneriais dirba ties naujų skaitmeninių programėlių kūrimu bei senų, praversiančių verslo klientams, tobulinimu. Be to skiriama nemažai dėmesio sinchronizacijai tarp skirtingų programų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(4)
(15)
(-11)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: