Kinų hakerė į "masajiškas" platformines basutes susimontavo įsilaužimo į Wi-Fi tinklus įrangą  (10)

Programišė iš Kinijos SexyCyborg trimačiu spausdintuvu pasigamino platformos tipo vasarišką avalynę, kuri sugeba pergudrauti skaitmeninio įsiskverbimo apsaugą. Visa reikiama įranga paslėpta platforminėse basučių pakulnėse – įrangą galima išsiimti nenusiaunant basučių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įsilaužimui būtini įrangos elementai, pradedant skaitmeninėmis laikmenomis, baigiant belaidžio ryšio maršrutizatoriumi ("rūteriu"), suslėpti abiejuose bateliuose. ZDNet praneša, kad SexyCyborg neseniai publikavo išsamią instrukciją, kaip tokius batelius pasigaminti 3D spausdintuvu. Anot kinų programišės, "Wu Ying Shoes" pavadintas platformines basutes tinka avėti prie seksualių apdarų. Pati hakerė tikina, kad jos tikslas – "nukreipti subjekto dėmesį į viršutinę kūno dalį, kad jis nepastebėtų po pėdomis paslėptų grėsmių". Įsilaužimams į Wi-Fi tinklus programišė apsirūpinusi batelyje paslėpta belaidžio tinklo maršrutizatoriaus stotele su įkraunamais elementais.
"Įdiegti OpenWRT į TL-MR10U – tas pats, kas atnaujinti gamyklinį marštutizatorių, - sakė programišė. – Tai tik dvi sąsajos ir mygtukas – ir viskas. Tačiau to visiškai pakanka prieigai prie įvairiausios programinės įrangos – svarbiausia turėti Open WRT."

Antrajame batelyje slepiamas USB raktas, įtraukiamas kabelis, visrakčiai.

"Beje, aš rengiuosi taip, kad nekiltų nė mažiausio įtarimo, kad drabužiai gali slėpti kokią nors įrangą", - programišė atskleidė dar vieną svarbų savo strategijos akcentą.

Avalynės pasigaminimo instrukcijas galima rasti čia.
(63)
(24)
(39)

Komentarai (10)