Kai padorumas neriboja fantazijos: programėlė „Kiek verta tavo žmona?“  (2)

Sutuoktiniams neištikimų žmonių pažinčių portalo „Ashley Madison“ kūrėjai ruošė staigmeną – programėlę, skirtą pinigais įvertinti žmonas. Apie planus kurti aplikaciją „Kiek verta tavo žmona?“ sužinota po to, kai į pažinčių portalą įsilaužė programišiai ir paviešino dešimčių milijonų jame užsiregistravusių vartotojų duomenis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įsilaužėliai internete taip pat paviešino „Ashley Madison“ valdančios kompanijos „Avid Life Media“ vadovo Noelio Bidermano el. laiškus. Paaiškėjo, kad įmonės vadovas prašė savo komandos sukurti programėlę, kuri leistų vartotojams įkelti žmonų nuotraukas bei aprašymus, o kiti vartotojai pinigais įvertintų, kiek jos vertos.

Kitaip sakant, programėlės naudotojai turėtų įvesti sumą, kurią sutiktų sumokėti už vieną naktį su ta moterimi.

Įmonės darbuotojai buvo sukūrę pirminį programėlės dizainą, o N.Bidermanui jis labai patiko.

Tiesa, ši programėlė veiktų nepriklausomai nuo „Ashley Madison“ pažinčių portalo ir jos vartotojų nebūtų prašoma įvesti tikrą savo vardą. „Nesu tikras, ar turėtume prašyti tikrų vardų“, – svarstė N.Bidermanas.

Remiantis el. laiškų turiniu, programėlė nebuvo paruošta išleidimui. N.Bidermanui paklausus, kas nutiko su aplikacija, jo kolega atsakė, kad ji buvo „tragiškai išvystyta“.

Reputaciją susigadinusi ir vartotojų pasitikėjimą praradusi „Avid Life Media“ šiuo metu siūlo 380 tūkst. dolerių atlygį už informaciją apie programišius, kurie nutekino „Ashley Madison“ vartotojų duomenis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(19)
(7)
(12)

Komentarai (2)