„Samsung“ pasiryžo nustebinti pasaulį: kuria neįtikėtiną telefoną (Video)  (4)

Išmaniųjų telefonų ekranai be paliovos auga, tačiau žmonių rankos nesikeičia, o „peraugėlius“ nepatogu valdyti viena ranka ir baisu numesti ant grindinio. Šią problemą išspręstų sulenkiamas ekranas – neoficialiai skelbiama, kad būtent tokį gaminį šiuo metu testuoja korėjiečiai „Samsung“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešė Kinijos tinklaraštis „SamMobile“, rašantis apie „Samsung“ ir anksčiau ne sykį paviešinęs tikslią informaciją apie būsimus šios kompanijos gaminius.

Korėjiečiai gali išleisti du modelius, kurie turės 3 GB operatyviosios atminties, „microSD“ kortelių dėklą ir neišimamą akumuliatorių. Pagrindinis jų skirtumas – procesorius: viename įmontuotas „Qualcomm Snapdragon 620“, kitame – „ Qualcomm Snapdragon 820“.

Šaltinių teigimu, tai nebus „Galaxy S7“. Apskritai, naujieji telefonai gali būti išleisti tik Pietų Korėjoje. Beje, tokio įrenginio prototipą „Samsung“ jau buvo pademonstravusi savo reklaminiame filmuke.

Tai nebūtų pirmas kartas, kai naujovė tikrinama „Samsung“ gimtinėje: būtent šioje šalyje buvo išleistas lenktą ekraną turintis „Galaxy Round“ ir tik vėliau visame pasaulyje pradėta prekyba užlenktus ekrano kraštus turinčiu „Galaxy S6 Edge“.

Perpus sulenkiamo ekrano prototipą „Samsung“ pademonstravo dar 2008-aisiais (tiksliau, tai buvo du sujungti AMOLED ekranai su itin plonu rėmeliu tarp jų).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(25)
(3)
(22)

Komentarai (4)