LG ir toliau stebina: pristatys į ritinėlį susukamą televizorių (Video)  (0)

Pietų Korėjos kompanija LG pastaraisiais metais į įvairias parodos vis dažniau atveža neįtikėtinus televizorius, dažnai darančius įspūdį ne vaizdo atkūrimu, o neįprastomis formomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar, vienas didžiausių televizorių gamintojų pasaulyje pranešė, kad kitų metų pradžioje JAV vyksiančioje parodoje „CES 2016“ pristatys didelį susukamą televizorių. „LG Electronics“ kuria 55 colių televizorių, kuris bus pristatytas tarptautinėje parodoje „Consumer Electronics Show“ 2016 metų sausį“, – pranešė oficialus LG tyrimų centras. Leidinys „Korea Times“ patikslina, tai bus prototipas, o masinė gamyba gali prasidėti po 3-4 metų. Bendrovė pabrėžia, kas susukamų televizorių kūrimas yra svarbus žingsnis ne tik OLED technologijos vystymui, bet ir svarbus įvykis visai industrijos šakai, nes tai leis sukurti naujos formos gaminius.

Tikimasi, kad tokie ekranai taps populiarūs tarp nešiojamų sprendimų, kurie leis susukti prietaisą ir patogiai jį transportuoti. Kitas bendrovės padalinys šiems prietaisams kuria baterijas.

Priminsime, kad tai yra ne pirmas lankstaus ekrano demonstravimo atvejis. Daugelis gamintojų kuria panašias technologijas, ir patys LG jau ne kartą parodė savo pasiekimus šioje srityje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(18)
(0)
(18)

Komentarai (0)