„Dell Alienware“ – ieškantiems tobulo nešiojamo žaidimų kompiuterio  (2)

„Alienware“ prekės ženklas buvo pristatytas 1996 metais ir šis brandas greitai tapo auksiniu standartu žaidimų kompiuteriams. Pirkėjus „Alienware“ viliodavo ne tik savo įspūdingomis charakteristikomis, bet ir futuristiškais ir tikrai įspūdingais dizainas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 Nepaisant to, kad „Alienware“ gamina ne tik nešiojamus žaidimų kompiuterius, šiame straipsnyje aprašysime tik šiuos „Alienware“ gaminius, kadangi būtent jie šiuo metu labiausiai garsina šį prekės ženklą, nors „ASUS“, „HP“, „MSI“ ir kiti gamintojai taip pat gamina ganėtinai įspūdingus gaminius. Taigi, kodėl „Dell Alienware“ yra vis dar labai geras ir labai populiarus pasirinkimas perkant nešiojamą kompiuterį žaidimams?

Paprastumas

Jeigu pasirinkote „Alienware“ nešiojamą kompiuterį, faktas, jog jūs nemėgstate knaisiotis po kompiuterių detales, siųsti papildomas programas ir t.t. Jeigu jūs norite tiesiog įsigyti įrenginį ir žaisti, „Alienware“ yra puikus pasirinkimas, kadangi rinkdamiesi stacionarų ar kitų gamintojų kompiuterius jums teks daug ką išsiaiškinti, kompiuterį sukonfigūruoti ir t.t. Tuo tarpu „Alienware“ kompiuteriai yra paruošti naudojimui ir puikiai veikiantys vos tik juos nusipirkus.

Aukso viduriukas tarp mobilumo ir aušinimo

Kai kurie nešiojami žaidimų kompiuteriai yra įspūdingai ploni ir lengvi. Tačiau jie susiduria ypatingai dažnai susiduria su aušinimo problemomis, todėl procesorius automatiškai mažina taktinį dažnį, o tuomet jau jūsų galingas nešiojamas žaidimų kompiuteris nėra toks jau galingas. Kiti gamintojai su aušinimu susitvarko puikiai, bet tuomet jų gaminiai atrodo griozdiškai ir baisiai – jie primena ne nešiojamus, bet pernešamus kompiuterius. Tačiau „Alienware“ yra puikus viduriukas – šie kompiuteriai nėra beprotiškai dideli ar sunkūs, tačiau jie idealiai tvarkosi su aušinimu ir šiems kompiuteriams tai nėra bėda, todėl įspūdingais greičiais galėsite džiaugtis be mažiausių trikdžių ne tik namie, bet ir kelionėse.

„Alienware“ – itin patikimas prekės ženklas

„Alienware“ nešiojami kompiuteriai yra puikiai žinomi dėl savo aukštos kokybės ir patikimumo. Daugybė metų patirties ir smarkiai padedanti motininė kompanija „Dell“ (būtent „Dell“ ir priklauso „Alienware“ prekinis ženklas) privedė prie to, kad „Alienware“ šiuo metu yra vienas iš patikimiausių prekės ženklų rinkoje! „Alienware“ kompiuteriai pasižymi puikiu dizainu, aukštos kokybės medžiagomis, fantastiškomis charakteristikomis ir nepriekaištingu servisu.

„Alienware“ kompiuteriai laiko nebijo

Kasmet žaidimų kūrėjai pristato vis naujesnius ir grafiškai intensyvesnius žaidimus, tačiau „Alienware“ kompiuteriams tai nėra bėda, kadangi jie yra pakankamai galingi, kad sėkmingai galėtumėte žaisti visus naujausius žaidimus daugybę metų. Kai kurie „Alienware“ kompiuteriai netgi turi galimybę prisijungti stacionaraus kompiuterio grafiką, o tai yra netgi daugiau, negu jums reikia.

Ne tik žaidimams, bet ir darbui

Kaip ir kiti žaidimų kompiuteriai, „Alienware“ kompiuteriai puikiai tiks ne tik žaidimams, bet ir sudėtingiems darbams su grafika, vaizdo įrašų ar nuotraukų redagavimui ir t.t. Reikėtų turėti omenyje ir tai, kad „Alienware“ kompiuteriai puikiai tvarkosi su aušinimu, todėl nesusidursite su jokiomis problemomis!

Taigi, „Dell Alienware“ kompiuteriai yra visapusiškai puikūs kompiuteriai. Jeigu ieškote kažko labai galingo, patikimo, išskirtinio ir jūs nebijote aukštų kainų, tikrai nepasigailėsite įsigiję „Alienware“ kompiuterį!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(37)
(-35)

Komentarai (2)