Vilniaus gatvėse – dar vienas „užuomarša“ vairuotojas  (0)

Vilniečius vakar stebino po visą miestą važinėjantis stebėtinai užmaršus vairuotojas. Pilkos spalvos „Toyota Yaris“ po miesto centrą važinėjo su nutraukta degalinės žarna.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose pradėjo virti diskusijos, kad tai – dar vienas „išvėpęs“ vairuotojas, kadangi vos prieš savaitę, rugsėjo 28 d., analogiškas užuomarša Vilniuje susilaukė didžiulio ažiotažo. Tąsyk socialiniame tinkle „Facebook“ pradėjo sklisti nuotrauka, daryta Vilniuje. Joje matyti, kaip viena vairuotoja papuolė į nepavydėtiną situaciją. Nuotraukoje užfiksuota automobilyje sėdinti moteris. Tačiau juoką kelia tai, kad automobilio bake matoma įkišta degalų padavimo žarna, kuri, ko gero, buvo nutraukta vairuotojai išvažiuojant iš degalinės. Vis tik vakarykštis atvejis – tik eksperimentas. „Toyota“ vairuotojas Egidijus Babelis yra žurnalistas ir jis su komanda rengė siužetą TV laidai „Ne vienas kelyje“. Jie tikrins, kiek žmonių praneš apie incidentą bendrajam pagalbos centrui, ir kokio dėmesio įvykis susilauks tarp miestiečių.

Nors mieste „Toyota“ važinėjo mažiau nei valandą, nuotraukų skaičius „Facebook“ ir kituose socialiniuose tinkluose bematant pasiekė kelias dešimtis.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(9)
(9)
(0)

Komentarai (0)