„Volkswagen“ žinia Lietuvos vairuotojams: pasitikrinkite!

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

verinukas 2015-10-08 10:37
Yra įtarimas, kad tai Volkswagen vieša akcija ir būdas pigiai atsipirkti, toliau klaidinant VW sąvininkus. PVZ. įveskite savo išgalvotą VIN kodą iš 17 simbolių ir sistema net neuždelsusi, vykdydama įtartinai greitą kodo tikrinimą, nedelsiant pateiks atsakymą. Ivedžiau tokį VIN kodą: IŠDURTIVARTOTOJAI Gavau atsakymą: Gerb. „Volkswagen“ kliente, norime patvirtinti, kad jūsų automobilis, kurio pateiktas transporto priemonės identifikavimo numeris yra 1ŠDURT1VART0T0JA1, nėra paveiktas programine įranga, kuri sukelia azoto oksidų (NOx) reikšmių neatitikimus dinamometrinių bandymų metu. .... Įdomu, kiek tokių VW automobiliu su VIN kodu IŠDURTIVARTOTOJAI važinėja mūsų gatvėmis? Maža to, VW kokybė suprastėjo. Automobilių skardos be mechaninių pažeidimų kiaurai prarūdyja jau 8 metais nuo eksploatacijos prdžios, nors gamintojas deklaruoja 10m. garantiją kėbului nuo prarūdyjimo. Panašu, kad VW ritasi žemyn.
Pumper 2015-10-08 11:27
Rašyk tu ten kokį nori kodą. Jei duomenų bazė padaryti tik iš tą programą turinčių VIN sąrašo, tai ir tikrina, ar atitinka su įvestu ar ne. Pvz. WVWZZZ1KZAW287564 - pirmas mano rastas VIN iš skelbimų. Pažiūrėk ką rodo ir daugiau nebenusišnekėk, jei nesupranti, kas vyksta.
Creatium 2015-10-08 12:14
Garantija savaime nereiškia, kad kažkas neatsitiks anksčiau. Ką garantija daro - užtikrina, kad per tą laikotarpį atsiradęs brokas (arba prarūdijimas) bus sutvarkytas už VW pinigus. Taip, kad visas tavo postas yra visiškas feilas.
verinukas 2015-10-08 12:40
Sutvarkys už VW pinigus tik tada jei per visus 8m. įvykdei visus techninio aptarnavimo punktus nurodytus VW aptarnavimo knygelėje pas akredituotus VW atstovus. Kitais atvejais VW parodys špygą.
hamann 2015-10-08 13:07
Koncernas gamina kelias automobiliu markes ir produkcija išsegmentuoja. Viskas čia normalu. Jei netenkina VW perki audi, kur visų medžiagų kokybė yra aukštesnė. Atitinkamai jei VW per brangus perki škodą arba seat. Nieks neverčia tavęs pirkti VW, tad ir verkšliant neturi pagrindo.
verinukas 2015-10-08 14:34
Taip išeina, kad VW sugebėjo pasamdyti brangius programuotojus, kad apgaudinėti vartotojus važinėjančius su „EA 189“ varikliais, o kai reikia organizuoti tinkamą VIN kodo atpažinimą, su tinkamais kodų filtrais, kaip užkietėjas suktas pardavėjas, pašykštėjo. Panašu, kad tikėtis kokybiško VW produkto ir garantijos, kuria bando deklaruoti pardavimo sutartyse su paslėptomis išlygomis, neverta. Teisinga hamann pastaba - VW susilygino su SEAT segmentu, o gal net ir nusmuko žemiau.
Creatium 2015-10-08 17:04
Ir tai yra logiška ir normali praktika. Nes jeigu važiuoji į kokį garažiuką, kad patvarkytų pigiai, o po to skundiesi VW, kad kažkas neveikia - tai bukapročiu reikia būti. Tik ką patikrinau savo auto. Turiu minėtą variklį. Pažiūrėsim, žada susisiekti artimiausiu metu. Jeigu kam bus tikrai įdomu kaip istorija baigsis - laisvai galit man rašyti, papasakosiu kai tik turėsiu ką.
immortallt 2015-10-08 17:17
Ir kuo tau netinkamas atpažinimas? Jei bus sąraše - pasakys. Jei nebus, pasakys, kad viskas gerai. O tragedijai darai, kad vaikučiai sugalvojo pažaisti ir supyko, kad žaidžiant pirštu negrūmojo piktas dėdė.
verinukas 2015-10-16 12:51
Čia ir slypi VW koncepcija " 1ŠDURT1VART0T0JA1 " . Kai tik variklis bus perprogramuotas, garantuotai palaidosi ~20% variklio galios, jei ne daugiau. Vietoje išsvajoto VW turėsi Moskvičių . Jūs vis dar nesuprantate, kaip šauniai VW visus išdūrė. Šaunuoliai VW "specialistai" !!!
shark 2015-10-16 19:25
O kokia prasmė važiuoti į servisą? Būdamas savininku nenorėčiau, kad tech. apžiūros metu parodytų didesnį 'išmetimą'.