To dar nematėte: „Sharp“ pristatė keisčiausią išmanųjį telefoną (Video)  (2)

Šiandien kartais pasigirsta naudotojų skundų, jog rinkoje praktiškai nebeliko neįprastų, kažkuo išskirtinių mobiliųjų įrenginių. Visi įrenginiai tikrai panašūs, tačiau kartais rinkoje pasirodo ir unikalių prietaisų. Štai pavyzdžiui, „Sharp“ pristatė „RoboHon“ įrenginį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Produktas atrodo kaip nedidelis robotas, kuris gali atlikti telefono funkcijas. Panašu, jog „Sharp“ kompanija planuoja pakeisti išmaniųjų telefonų pasaulį. „RoboHon“ moka sėdėti, stovėti, vaikščioti, jis atpažįsta veidus ir balsą, turi skambinimo ir skambučių priėmimo funkciją bei gali skaityti pranešimus ir įgarsinti priminimus, o esant reikalui ir padaryti masažą. Išmanusis telefonas-robotas veikia „Qualcomm Snapdragon 400“ procesoriaus su 1,2 GHz taktiniu dažniu pagrindu ir yra aprūpintas nedideliu, 2 colių įstrižainės ekranu su 320х240 pikselių skiriamąja geba. Įrenginys yra 195 mm aukščio ir sveria 390 gramų.

Viena iš įrenginio ypatybių – integruotas projektorius. Apie autonominį roboto veikimą kol kas duomenų nėra. Taip pat neaiški ir „RoboHon“ kaina.

Kaip išmanusis telefonas „RoboHon“ atrodo keistokai – laikyti prie ausies tokį įrenginį kiek juokinga. Tačiau vizija nuolat šalia savęs turėti mažą robotą atrodo nepaprastai įdomi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(22)
(7)
(15)

Komentarai (2)