Apsvaigę jaunuoliai prie vairo nufilmavo savo pačių žūtį (Video)  (2)

Dideliu greičiu lėkę jaunuoliai prieš pat avariją užfiksavo vaizdo įrašą, kuriame nufilmuota ir jų pačių mirtis. Abiejų jaunuolių šeimos nusprendė paviešinti žūties įrašą, tikėdamiesi, kad tai atgrasys kitus vairuotojus nuo panašaus elgesio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vairuotojas Kyle Carefordas (20 m.) ir jo draugas Michaelas Owenas (21 m.) vairavo apsvaigę nuo narkotinių medžiagų.

150 km/val. greičiu lėkę jaunuoliai rėžėsi į bažnyčią. Atvykę medikai jiems jau niekuo nebegalėjo padėti. Abiejų jaunuolių šeimos nusprendė paviešinti žūties įrašą, tikėdamiesi, kad tai atgrasys kitus vairuotojus nuo panašaus elgesio.

Tyrimo metu buvo atskleista, kad abu draugai nusprendė suvartoti išrašytų ir nelegalių vaistų kokteilius, dėl kurių jų organizmai buvo smarkiai apnuodyti, o K.Carefordo gebėjimams valdyti automobilį pastebimai pablogėjo.

Prie viso to dar prisidėjo ir jaunuolio patirties trūkumas. Jis neturėjo vairuotojo pažymėjimo ir pagal draudimo sutarties sąlygas negalėjo vairuoti automobilio, kuris priklausė M.Owenui.

Vaizdo siužete įamžinta, kaip abu draugai juokiasi, šneka ir dainuoja. Tuo pat metu Michaelas moko draugą vairuoti. Vaikinai pravažiuoja Rotherfield miestelį ir įvažiuoja į Jarvis Brooką, kuriame jų kelionė baigiasi tragiškai.

Sasekso policijos komisariato atstovai taip pat atkreipia dėmesį, kad automobilis važiavo gerokai viršydamas leistiną 30 mylių per valandą (48 km/val.) greitį ir kirtęs tvorą sustojo bažnyčios teritorijoje.

Abu vyrai buvo prisisegę saugos diržus, tačiau dėl itin stipraus smūgio avarijos akimirką žuvo vietoje. Vaizdo įrašas buvo iškeltas iš įvykio vietoje po medžiu rastu Michaelio telefono.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(17)
(42)
(-25)

Komentarai (2)