Pasirodė naujo „Samsung“ planšetinio kompiuterio nuotraukos (Foto)  (4)

Jau keletą mėnesių sklando gandai apie tai, jog „Samsung“ planuoja pristatyti „Galaxy View“ planšetinį kompiuterį su 18,4 colių įstrižainės ekranu, kuris galės konkuruoti su „Microsoft Surface Pro 4“ ir „Apple iPad Pro“ įrenginiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant tokio ekrano dydžio, planšetinis kompiuteris „Galaxy View“ pasižymės vidutinėmis techninėmis charakteristikomis. Įrenginys turės 1920х1080 pikselių skiriamosios gebos LCD ekraną, aštuonių branduolių „Exynos 7580“ procesorių su 1,6 GHz taktiniu dažniu, „Mali-T720 MP4“ vaizdo plokštę, 2 GB operatyviosios atminties, 32 GB vidinės atminties su išplėtimo galimybe, 5700 mAh talpos bateriją ir „Android 5.1“ operacinę sistemą. „SamMobile“ nuotraukų pavidalu pasirodė keli šio planšetinio kompiutetio anonsai.

Sprendžiant iš nuotraukų, įrenginio korpusas bus pagamintas iš metalo. Pažymima, jog planšetinis kompiuteris neturės mechaninio, įprasto „Samsung“ mobiliems įrenginiams „Home“ mygtuko. Taip pat smalsumą žadina doko stotelė su rankena, skirta planšetinio kompiuterio nešiojimui.

Deja, kol kas nėra jokios oficialios informacijos, kada pasirodys šis įrenginys, tačiau spėjama, jog pristatymas įvyks greitai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(8)
(14)
(-6)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: