JAV generolo įspėjimas dėl Baltijos šalių gynybos: kokias problemas kelia Karaliaučius ir Suvalkų koridorius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Auksine Logika 2015-11-10 14:38
Jei nenori kad i namus ateitu plesikas - nelaikyk namie jokio turto. Ukraina savo brangenybes laike Kryme, Sirija irgi pilna juodojo aukso. O ka mes turim? Kokio velnio tiem vagim pas mus eit?
shift 2015-11-10 23:13
O kokių turtų, pagal tavo "logiką" čia jau ieškojo rusijos carai, po to Leninas, Stalinas su savo pakalikais? Kodėl Gorbačiovas nenorėjo mūsų paleisti iš SSRS, jei tokie nereikalingi buvom? Nuo pat LDK laikų rusai plėšikauja mūsų žemėse ir pabaigos nematyti. O priežastis tokių autoritarinių režimų politikos paprasta - badaujančią tautą pamaitinti "IMPERINE GARBE". ...Visi ir toliau liks alkani, bet užtat išdidūs. O be to jei Putinas norės sukompromituoti NATO (didžiausią savo "priešą"), kodėl gi visam pasauliui neparodžius, kad NATO negali apginti kelių mažų valstybėlių?
Auksine Logika 2015-11-12 15:02
Nes vokieciai per pasaulini kara zygiavo pist rusijos, tai rusija atejo cia pasitikt ir pasiliko sitam koridoriuj. O paleist nenorejo vien is principo, kad ner tame garbes kai salies plotas sumazeja. Bet siai dienai jiem cia grizt? Tik nevisprotis gali pamatyti kad kazkam rupi 2,5mln pasalpiniu be jokiu brangiu gamtos resursu.